Date societate

Societate: MasterGates srl
Nr. ord. Reg. comert J03/509/2023
Atribut fiscal: RO
CUI: 47704754
Capital Social: 200 Lei
Sediul: I.G. Valentineanu, nr.21
Oras: Pitesti - Arges
Tara: Romania
ING Bank Pitesti: RO65INGB0000999913542105
Trezorerie Pitesti: RO36TREZ0465069XXX019307
E-mail:
WEB page: www.nice.ro

 

 

Nice.ro este un furnizor de solutii de automatizari si confort rezidential inca din anul 2013, timp in care am acumulat experienta necesara pentru a putea aborda si finaliza cu succes proiecte de orice complexitate. Produsele din magazinul online nice.ro sunt selectate cu cea mai mare atentie pentru a oferi performanta, fiabilitate si continuitate la un pret optim. Timpul de service, asigurarea pieselor de schimb, viteza de depreciere sunt de asemenea aspecte foarte importante care califica produsele si sistemele de automatizare sa intre in portofoliul de produse Nice.ro.

Devenind un instalator partener nice.ro beneficiezi de 

  • Prioritate a comenzilor plasate pe magazinul online nice.ro
  • Asistenta tehnica in alegerea solutilor de automatizare ideale pentru proiectul tau, diverse sfaturi asupra celor mai uzuale produse instalate pentru a iti usura munca.
  • Partenerul instalator poate beneficia de preturi preferentiale in functie de volumul de produse achizitionate si frecventa comenzilor.
  • Suport tehnic la punerea in functiune a sistemeor de automatizare pe diferite canale de comunicatie : telefon, whatsapp, mail.
  • Comenzi de instalare / service pe zona de actiune pentru clienti nice.ro
  • Prioritate in rezolvarea cat mai rapida a echipamentelor trimise la garantie.

Va puteti baza pe expertiza si stabilitatea companiei noastre in toate fazele de conceptie, ofertare, aprovizionare si punere in opera a proiectelor dumneavoastra de automatizari.

 

Dupa activarea contului puteti vizualiza si descarca lista de pret accesand butonul LISTA din meniul principal.