Nice S.p.A.

NICE - A world without barriers

Nice dorește să îmbunătățească calitatea de viață a oamenilor simplificând activitatea lor de zi cu zi. Automatizarile Nice inseamna siguranța de intrare și ieșire, deplină libertate si confort maxim datorită produselor funcționale cu un design perfect, pentru a se bucura la maximum de spațiul de locuit.

Nice înseamnă cea mai simplă integrare, cea mai amplă gamă de produse, cea mai avansată tehnologie electronică, cel mai rafinat design, sistemul de automatizare cel mai complet și atractiv!

In 1990 Nice era doar o idee. Numele Nice a fost ales pentru ca primul client a fost in Nice - Franta si pentru ca Nice este in Engleza un adjectiv ce caracterizeaza produsele: frumos, prietenos, functional.

Download Nice Corporate Brochure


Nice in cifre

1 Partner

400 Million U.S. Dollars

20 Branches

100 Countries

1700 People

30 Nationalities

20 Languages

A Nice story

1995

Nice și-a largit gama, punând produsele electronice și electromecanice alaturi pentru a oferi in piata solutii complete de automatizari pentru porți și uși de garaj. Nice a deschis prima filiala de vanzari în Franta.

2000

Nice se dezvolta prin preluarea unei companii care producea sisteme de automatizare pentru copertine, rulouri și jaluzele solare. A devenit astfel una din cele cateva companii din lume capabila să ofere o gama completa de sisteme integrate de automatizare pentru orice aplicatie: rezidentiala, publica, comerciala și industriala, controlata numai din telecomanda.

2003

Se intareste reteaua de distributie Nice prin introducerea liniei de produse DIY.

2006

Listare pe Italian Stock Exchange, Bursa Italiana S.p.A., in segmentul STAR.

2008

Nice mareste oferta de produse cu noile sisteme de alarma wireless NICE. In acelasi timp deschide puncte de prezenta directa in USA axate pe dezvoltarea, productia si vanzarea de automatizari de porti alimentate din panouri solare.

2009

Nice integreaza intr-un sistem centralizat toate echipamentele proprii: automatizari de porti, garaje, rulouri, bariere auto, sisteme de alarma, sisteme de iluminat

2011

Dupa o serie de achizitii importante, Nice devine grupul de referinta in industria Home and Building Automation si stabileste centre de excelenta in Germania pentru productia de rulouri si jaluzele, Brazilia pentru automatizari de porti si usi.

2013

Nice introduce gama “Era”, inovatie importanta ca tehnologie si design.

2015

Nice creaza ThePlace cu o suprafata de 3.000 mp, un hub social inspirational in care oricine se poate implica activ cu propuneri si idei inovatoare care sa contribuie la creerea unor automatizari din ce in ce mai bune

2016

Nice intareste pozitia pe piata U.S. prin implicarea in sectorul de inalta securitate: automatizari pentru porti si accese high security

2018

Nice intra in piata de control acces din America de Sud confirmand strategia de internationalizare inceputa.


The Nice World


Sursa: https://www.niceforyou.com