NICE este acum pregatit pentru lumea caselor inteligente prin Z-Wave

09/21/2021
de catre Master Adrian

Cu scopul de a face produsele noastre din ce in ce mai inovatoare si integrabile, suntem incantati sa va impartasim introducerea, in portofoliul nostru de produse, a interfetei BiDi-ZWave. Pentru prima data,  Nice se deschide catre lumea Z-Wave ™ si confirma viziunea sa despre o lume fara bariere. 

Protocolul Z-Wave ™ este o tehnologie de comunicatii interoperabila, fara fir, bazata pe RF, conceputa special pentru aplicatii de control, monitorizare si citire a starii in medii rezidentiale si comerciale. Testat si implementat pe scara larga in intreaga lume, Z-Wave ™ este unul dintre liderii in controlul wireless, oferind produse „inteligente” la preturi accesibile, fiabile si usor de utilizat pentru multe milioane de oameni in fiecare aspect al vietii lor de zi cu zi.

Noua interfata BiDi-ZWave permite gestionarea automatizarilor Nice Gate & Door prin gateway-uri terte cu protocol de comunicatie Z-Wave ™ .  BiDi-ZWave, datorita dimensiunilor sale mici si compacte, poate fi introdus in unitatea de comanda a oricarei automatizari Nice pentru porti si usi de garaj. In plus, este extrem de usor de instalat si nu necesita programare. In cateva secunde, automatizarile frumoase vor fi complet integrate cu casa ta inteligenta!

CE ESTE NOU?

Interfata  BiDi-ZWave va permite sa  integrati automatizarile Nice Gate & Door cu orice dispozitiv tert care respecta standardul tehnologiei Z-Wave ™ , cum ar fi produsele de casa inteligente marca FIBARO ale grupului Nice . De exemplu, noul gateway Home Center 3 , un dispozitiv modern si fiabil, va permite sa va controlati cu usurinta intreaga casa cu un singur buton, gest sau cuvant. Profitand de functiile IoT, sugereaza posibilitatile de utilizare a automatizarilor Nice in functie de preferintele utilizatorului: va va face smartphone-ul sa va intrebe daca doriti sa deschideti poarta atunci cand deschideti usa din fata; va va permite sa va controlati automatizarile casnice cu asistenti vocali oriunde va aflati; va va avertiza daca senzorii conectati la gateway au detectat o situatie pentru care se recomanda activarea automatizarii. Imbogatirea casei inteligente cu produsele Z-Wave ™ ale grupului Nice va permite sa o evoluati intr-o succesiune modulara in timp: in orice moment, puteti adauga un nou element aplicatiilor existente, in functie de nevoile dvs. reinnoite.

AVANTAJE

1. Automatizarile Nice devin inteligente: controlul si gestionarea automatizarilor Nice sunt imediate si usoare, datorita unei singure aplicatii instalate pe smartphone si mereu actualizata la cea mai recenta versiune disponibila.

2. Automatizarile Nice pot fi gestionate printr-o comanda vocala , cum ar fi Amazon Alexa, Google Assistant si Siri, oriunde te-ai afla.

3. Puteti crea si utiliza scenarii cu automatizarile Nice, profitand de conectivitatea Z-Wave ™ . In functie de preferinte sau obiceiuri, casa inteligenta va va sugera cele mai bune actiuni de realizat.

4. Daca casa dvs. inteligenta este controlata de un gateway FIBARO, asistenta in diagnosticarea si intretinerea automatizarilor Nice este imediata: utilizatorul primeste o notificare in aplicatie care il indruma in rezolvarea problemei sau, in caz de nevoie, sugereaza apelarea instalatorului.

Ghid minimal pentru alegerea unei automatizari de poarta batanta

05/25/2021
de catre Master Adrian
Ghid minimal pentru alegerea unei automatizari de poarta batanta

Ghid minimal pentru alegerea unei automatizari de poarta batanta Nice

Portile batante sunt construite de obicei din doua canate care se mai numesc si foi sau aripi, insa sunt cazuri in care poarta batanta are un singur canat. Ca mod de deschidere portile batante pot fi deschise atat catre interiorul curtii cat si catre exterior.

Patru lucruri importante trebuie sa cunoastem atunci cand vrem sa alegem automatizarea potrivita pentru poarta noastra batanta.


1. Dimensiunea golului util, respectiv a aripilor portii (lungimea canatelor poate fi egala, simetrica sau nesimetrica). Stiind aceste cote, vei putea filtra rapid motoarele pentru porti astfel: - pentru un gol util mai mic de 4m vei selecta  motoare pentru 2 x 2 metri sau chiar mai mari. Pentru o poarta batanta cu 2 canate (foi) de 3 metri veti alege un kit cu motoare de 2×3 metri sau mai mare.


2. Greutate unei foi (canat) – Aceasta informatie este utila la alegerea sistemului de automatizare doar daca poarta are o greutate peste 200Kg (se poate aproxima considerand ca o poarta mai grea de 200Kg nu poate fi ridicata/transportata de 4 oameni obisnuiti). Pentru astfel de situatii motoarele se aleg consultand graficul Lungime/Greutate furnizat de producator, specific fiecarui actuator.


3. Numarul de actionari pe ora sau ciclu de lucru – Daca avem o aplicatie de automatizare pentru rezidential (pana la 10 deschideri pe zi) ciclu de lucru este unul normal de pana in 35%, dar daca poarta este folosita pentru accesul intr-o zona industriala sau comerciala va trebui sa alegem un kit de automatizare poarta batanta cu un regim de utilizare intensiv 65-80% sau chiar continuu 100% daca situatia o impune.


4. Dimensiunea stalpilor portii este de asemenea importanta si poate crea probleme la montaj daca o neglijam. Stalpii de dimensiuni mici cu latura sau diametru de pana in 200mm nu ridica probleme deosebite atata vreme cat poarta este montata cu balamaua pe centrul stalpului. Dar daca stalpii sunt mai grosi, atunci motoarele aplicate vor trebui supradimensionate sau se vor alege motoarele special construite pentru stalpi grosi: - automatizari cu brat articulat, automatizari cu motor in stalpul portii sau automatizari cu motoare ingropate sub poarta. Bineinteles ca motoarele cu constructie speciala se pot alege pentru oricare tip de stalp sau poarta atunci cand avem nevoie de o anumita functionalitate (de ex. deschideri de 180grade) sau de un anumit design (sistemul de automatizare nu trebuie afecteze designul portii).

 

Acum ca am stabilit principalele aspecte de care trebuie sa tinem cont la alegerea automatizarii potrivite pentru proiectul nostru, putem sa trecem la o abordare putin mai aplicata, adica sa incercam sa aflam unde si cum identificam valorile necesare in manualele producatorului. Luam ca exemplu un kit de automatizare Nice cu multa celebritate, cunoscut de multi instalatori si evident de si mai multi utilizatori: WINGO4KLT. In manualul motorului din componenta kitului WG4000 vom gasi specificatiile tehnice si pentru alte motoare care folosesc aceiasi platforma constructiva: WG4024, WG5024, WG4000/V1, WG5000, WG5000/V1, WG3524HS.

Tabel specificatii Putem observa cu mare usurinta diferentele esentiale intre motoare si modul de codificare al codurilor de motor. WG semnifica platforma constructiva generala (gama Wingo Gear), setul urmator de cifre semnifica lungimea actuatorului (40 - 2x2m, 50 - 2x3.5m), ultimile doua cifre semnifica tensiunea de alimentare a motorului (24 pentru 24Vcc si 00 pentru 230Vca), iar literele de la finalul codului de produs ne da informatii despre versiuni de reductoare cu  viteza marita (V1- viteza sporita, HS - high speed)
Gama WINGO contine doua carcase cu dimensiuni diferite ce pot fi dotate cu motoare electrice si reductoare diferite pentru a putea acoperi o plaja mare de aplicatii. Cote motoare Nice
Schita de montaj Nice Wingo

Schema de montaj a motoarelor de actionare a portilor batante contine cele doua cote foarte importante de care trebuie sa tinem cont pentru reusita proiectului de automatizare. Vorbim aici de celebrele Cota A si Cota B care alese corect, vor determina forta, viteza si unghiul maxim de deschidere a portii.

Cum alegem cota A si cota B?

Simplu, ne ajuta producatorul cu grafice specifice pentru fiecare motor.

Exemplul: Poarta batanta rezidentiala 2x2m, 200Kg/canat, montata la jumatatea unui stalp cu grosimea de 200mm. Unghi de deschidere necesar: 100grade.

Din graficul cu valori Lungime/Greutate observam ca pentru 2m/200kg putem folosi unul din motoarele WG4024, WG4000 sau WG4000/V1 care sunt capabile sa manevreze poarta noastra. Verificam acum in graficul cu cote de montaj daca putem asigura deschiderea scontata. Pentru aceasta trebuie sa trasam pe graficul motorului WG4000 o linie orizontala in dreptul valorii C=100mm vom afla cota B minima posibila B=160mm. Trasand o linie verticala care sa o intersecteze pe cea orizontala trasata anterior in sectorul 100-110grade, putem gasi o Cota A de montaj ce va putea lua valori intre145-155mm.

Concluzie: motorul WG4000 poate fi montat cu succes pe poarta, deci este o alegere potrivita.

Observatie: daca modelul portii batante este unul plin, cu portanta mare la vant sau daca poarta este placata cu policarbonat, va trebui sa calculam motoarele  majorand greutatea portii cu cca. 25%. In acest caz WG4000 nu mai este recomandat pentru acest proiect si trebuie ales un motor mai mare, WG5000, care conform graficului lungime/greutate este capabil sa actioneze porti de 250Kg cu lungime de maxim 2m. Pentru acest motor vom putea alege CotaA=200mm cu CotaB=220mm ceea ce ne pune cu usurinta pe linia de valori recomandate r.i.l.

Grafic lungime greutate Wingo cot a cota b wg5000 wg5024
Grafic cota a cota b WG4000 wg4024  

Speram ca acest articol sa te ajute sa alegi in cunostinta de cauza sistemul de automatizare potrivit pentru portile tale batante.

Sau poti sa ne intrebi pe noi.

Te ajutam cu drag pentru ca suntem pasionati de automatizari.

NICE addicted!

Ghid minimal pentru alegerea unei automatizari de poarta culisanta .

05/21/2021
de catre Master Adrian
Ghid minimal pentru alegerea unei automatizari de poarta culisanta .

Ghid minimal pentru alegerea unei automatizari de poarta culisanta Nice.

    Portile culisante sunt des intalnite atat in aplicatii rezidentiale cat si in cele industriale/comerciale si mai sunt cunoscute sub numele de porti pe role, porti glisante sau chiar porti cu translatie. Avantajul lor principal este ca atunci cand sunt deschise nu ocupa loc in curte si nu au nevoie decat de un spatiu ingust dea lungul gardului. Acest tip de poarta poate sa circule pe o sina fixata pe fundatia gardului sau poate glisa pe deasupra pamantului folosind un sistem autoportant.

    Indiferent daca poarta gliseaza pe role sau pe o sina autoportanta, sistemul de automatizare va putea actiona poarta la o simpla apasare de buton. Sau din telefon prin WiFi si/sau GSM.

    Alegerea unui motor potrivit pentru fiecare poarta in parte nu este deloc complicata, dar trebuie sa subliniem cateva din cele mai importante aspecte de care trebuie sa tinem cont:

  1. Greutatea portii ce trebuie automatizata – un parametru extrem de important pentru alegerea motorului potrivit (motor 400kg / 600 Kg / 1000 Kg / 1200 Kg, etc). Exemplu: daca poarta are o greutate de cca. 350 Kg atunci putem achizitiona un motor de minim 400Kg. Este evident ca alegand un motor de 600Kg, durata de viata a acestuia este mai mare si motorul este capabil sa actioneze poarta si in situatii mai dificile (friguri extreme, zapada, gheata)
  2. Lungimea portii (deschiderea utila)  este un valoare ce trebuie cunoscuta pentru ca motoreductoarele au un timp de lucru maxim stabilit din constructie. Deschiderea utila determina si numarul de cremaliere necesare pentru instalare. Exemplu: Daca poarta are 4.6 metri deschidere utila, vom achizitiona 5 metri de cremaliera, adica 5 bucati. 
  3. Ciclu de lucru - Cate deschideri estimam intr-o ora si cate intr-o zi. Daca avem o automatizare de uz rezidentilal cu pana la 10 deschideri pe ora, ciclu de lucru este unul normal de 35%. Daca automatizarea este instalata pe o poarta intens circulata, atunci alegem o automatizare cu ciclu intensiv (65 - 80%) sau chiar ciclu de functionare continuu (100%).
  4. Viteza de actionare - este un parametru constructiv destul de important in anumite situatii. Daca poarta culisanta are o lungime de 8 - 12m, de exemplu, timpul de asteptare pentru o deschidere completa este prea mare pentru anumite activitati si atunci se aleg motoare pentru porti glisante din gama High Speed. Motoare cu viteza mare se pun si pe porti mai mici atunci cand acesul se face dintr-o strada cu intens circulata si exista pericol de accidente sau cand ne dorim o inchidere rapida pentru a evita iesirea din curte a animalelor de companie.
  5. Master/Slave - este o facilitate a centralelor de comanda care permite sincronizarea a doua porti culisante ce deservesc acelasi acces. Deci, daca avem doua porti contrapuse, functia master/slave este absolut necesara pentru a putea folosi in comun sistemul de fotocelule, girofarul si telecomanda, iar portile sa aiba o siguranta deplina.

 

Controleaza-ti poarta automata si usa de garaj cu o singura atingere

05/20/2021
de catre Master Adrian
Controleaza-ti poarta automata si usa de garaj cu o singura atingere

Controleaza-ti poarta automata si usa de garaj cu o singura atingere


 


Despre ce este vorba?
MyNice Welcome este aplicatia care va permite sa deschideti, sa inchideti si sa controlati starea automatizarilor Nice, de la poarta sau usa de garaj, utilizand tehnologia MyNice si interfata IT4WIFI cu ajutorul telefonului mobil. Aplicatia este disponibiila in Google Play Store pentru telefoanele android si AppStore pentru telefoanele IOS. 

 


Cu aplicatia MyNice Welcome puteti crea, de asemenea, scenarii sau puteti programa actiuni unice sau recurente si puteti verifica istoricul miscarilor automatizarilor. De asemenea, puteti gestiona utilizatorii: modificati profilurile utilizatorilor care sunt deja inregistrati sau sa creeati profiluri noi.

Oferta Nice pentru automatizarea jaluzelelor interioare are acum dispozitive bidirectionale

01/26/2021
de catre Master Adrian

Continuam sa ne extindem gama de dispozitive BiDirectionale, pentru a face produsele noastre din ce in ce mai inovatoare, mai usor de utilizat si mai inteligente.

New Nice BiDirectional systems for indoor blinds on Vimeo

Dupa ce noua gama de sisteme de control BiDirectional pentru automatizari de porti si usi de garaj a devenit biderectionala, acum a venit randul sistemelor Nice pentru automatizarea jaluzelelor interioare. Astfel, noile motoare tubulare, emitatoarele si programatorii au acum la dispozitie protocolul radio Nice BiDirectional, care permite comunicarea bidirectionala intre emitatoare si receptoare.

Atat noile motoare tubulare Era Inn EDGE S BD si Era Inn EDGE M BD, noile emitatoare radio Era P BD si Era W BD, cat si programatorul, pentru motoare tubulare, de mici dimensiuni TTPRO BD sunt acum echipate cu noul protocol Nice BiDirectional de comunicatii radio.

Asta iti permite sa primesti un feedback la comanda trimisa si pozitia jaluzelelor, iar instalatorului ii permite sa seteze parametrii motoarelor folosind programatorul TTPRO BD, fara a avea nevoie de o conexiune cablata.

Motoarele Era Inn EDGE S BD si Era Inn EDGE M BD sunt si ele sustinute de unitatea de control modulara Nice Screen, datorita noului modul radio DMBD GW.

Descopera mai mult:

Nice prezinta noi sisteme de control bidirectional

01/26/2021
de catre Master Adrian

Nice isi extinde gama de sisteme de control cu ​​versiuni bidirectionale. Cu transmitatorul One One BD si receptorul OXI BD, acum poti primi feedback la receptia comenzii si la tarea automatizarilor usilor de poarta si garaj.

Bidirectional Era One transmitter and OXI receiver 

Atunci cand trimiti o comanda automatizarii, transmitatorul indica receptia corecta, pozitia automatizarii, prezenta unor eventuale defectiuni sau necesitatea schimbarii bateriei dispozitivului. Noul protocol radio bidirectional Nice permite comunicarea bidirectionala intre emitatoare si receptoare, precum si functionalitatile grupului de dispositive, permitand accesul la orice sistem de automatizare Nice din gama. Automatizarea usilor de poarta si garaj nu a fost niciodata atat de sigura si sub control!

Cu 3 canale radio si 1 buton „info”, transmitatorul bidirectional Era One iti permite sa controlezi 3 automatizari sau grupuri de automatizari. Vibratia si feedback-ul vizual (prin LED-ul incorporat) iti ofera confirmarea ca comanda a fost livrata corect. Apasand butonul „informatii”, pozitia automatizarii (Deschis, Inchis sau Partial Deschis) este accesibila in orice moment.

Bucura-te de noua tehnologie NFC incorporata: Era One bidirectionala integreaza acum o eticheta NFC. Prin simpla apropiere a smartphone-ului de emitator, se deschide o pagina web cu informatii suplimentare despre emitatoare. Cu un gest simplu, poti verifica nivelul bateriei, cumpara o baterie noua daca e nevoie sau poti afla functionalitatile sistemului bidirectional.

Receptorul plug-in bidirectional OXI este proiectat pentru a avea cea mai mare usurinta in utilizare: butonul de programare si LED-ul sunt situate in partea de sus a receptorului, in cea mai accesibila pozitie. Conectorul antenei este incorporat in interiorul receptorului. Compatibil cu toate unitatile de control Nice, cu conectorul SM si toate protocoalele radio Nice, receptorul bidirectional OXI imbunatateste confortul si siguranta automatizarilor Nice deja existente.

Descopera mai mult:

Aplicatia Pro-View si MyNice Pro: un instrument unic de programare pentru instalatorii Nice

01/25/2021
de catre Master Adrian

Nice prezinta Pro-View, noua interfata multifunctionala care simplifica munca instalatorilor, si aplicatia MyNice Pro, care permite programarea, controlul si intretinerea sistemelor de automatizare chiar si de la distanta.

Pro-View este un instrument unic de programare de ultima generatie, conceput pentru instalatorii Nice. Datorita functiilor multiple, Pro-View permite gestionarea operatiunilor de instalare, configurare si intretinere a automatizarilor Nice pentru gama de produse Gate & Door - porti, bariere si usi de garaj.

Instalarea este acum mai simpla si confortabila: cu Pro-View si aplicatia MyNice Pro, instalarea este simpla, eficienta si poate fi realizata in toate fazele de programare a automatizarii din confortul personal, prin smartphone.

Aplicatia MyNice Pro usureaza munca instalatorilor Nice: cu noua aplicatie, ei au la dispozitie instrumente care fac ca operatiunile sa fie imediate. Un simplu wizard ajuta la programarea automatizarilor, o scurta descriere a fiecarui parametru simplifica configurarea, iar functia de cautare usureaza gasirea parametrului necesar pentru programare.

Interventii mai bune de intretinere: tehnologia Nice recunoaste unitatea de control a automatizarii Porti&Usi, te ajuta sa verifici si sa actualizezi firmware-ul, sa citesti manualul de instructiuni si sa accesezi parametrii cu functia de cautare.

Nu e nevoie sa faci nicio miscare ca sa ajungi la clienti: daca clientul tau suna ca sa inlocuiasca telecomanda sau sa solicite una noua, poti accesa baza de date cu instalarea facuta clientului, sa elimini telecomanda sau sa adaugi una noua. Totul din confortul biroului tau.

Cu Nice Cloud, tot ce ai nevoie este mereu sub controlul tau: in spatiul Nice Cloud, intreaga companie poate fi gestionata si monitorizata dintr-un singur tablou de bord. Lista instalatorilor, geolocalizarea clientilor pe harta, prezentarea interventiilor si statisticilor pot fi consultate cu usurinta prin accesarea spatiului tau, fapt care duce la cresterea eficientei si reducerea timpilor de raspuns.

Pro-View, Nice cutting-edge programming tool for the installer on Vimeo

Un serviciu mai bun si profesional, datorita aplicatiilor Nice Pro-View si MyNice Pro!

Descopera mai multe:

Fisa produsului - versiunea in limba engleza

Fisa de produs - versiunea in limba italiana

Fisa de produs - versiunea in limba franceza

Fisa produsului – versiunea in limba spaniola

Fisa de produs - versiunea in limba germana

 

Spy Hi-Speed: usi de garaj mai rapide

01/25/2021
de catre Master Adrian

Seria de sisteme de automatizare Nice Hi-Speed este mai bogata cu Spy Hi-Speed, solutia practica si inteligenta de mare viteza pentru usi sectionale si basculante.

Spy Hi-Speed: faster garage doors on Vimeo

Cu o viteza maxima de pana la 240 mm/s, Spy Hi-Speed este printre cele mai rapide sisteme de automatizare pentru usi de garaj de pe piata. Si asta pentru ca scurteaza timpul de asteptare in fata automatizarii cu 60% fata de automatizarile traditionale. O versiune unica, cu forta de tractiune de 650 N, potrivita pentru usi de pana la 11,5 m2.

 

Spy Hi-Speed este compatibil cu noul protocol radio Nice BiDirectional: receptorul bidirectional OXIBD si transmitatorul bidirectional ON3EBD sunt incluse in kitul Spy Hi-Speed. Mai mult, cu Spy Hi-Speed poti intra si iesi din garaj in siguranta maxima: functia de detectare a obstacolelor inverseaza imediat miscarea motorului daca usa garajului intra in contact cu un obstacol. In plus, sistemul de eliberare ON/OFF permite motorului sa fie eliberat sau blocat in orice pozitie de-a lungul sinei portii, cu un singur gest.

 

Spylight ii face pe instalatorii Spy sa fie si mai “straluciti”: accesoriul plug-and-play pentru familia Spy include 2 LED-uri luminoase usor de folosit in locul becurilor sau luminilor de garaj traditionale cu neon. Modulul complet wireless poate fi instalat direct in Spyrail, fara a avea nevoie de cabluri electrice, si poate fi controlat independent de miscarea usii de garaj.

 

El poate fi pornit si oprit oricand este nevoie, cu butoanele push din Spybox sau emitatoarele radio. Spylight creste de aproximativ 5 ori luminozitatea luminilor de curtoazie standard, suficient pentru a lumina intreagul garaj.

 

Oferta Nice Hi-Speed pentru automatizarea portilor si usilor de garaj este acum cea mai bogata de pe piata si include atat sisteme pentru aplicatii de porti culisante si porti batante, cat si sisteme pentru usi de garaj sectionale sau basculante.

 

Descopera mai mult:

Fisa produsului - versiune in limba engleza

 

Cu Nice, sistemele de control sunt acum “fara atingere”!

01/25/2021
de catre Master Adrian

Nice reinterpreteaza interactiunea umana cu tehnologia casei si prezinta Air, un transmitator fara atingere montat pe perete, care te ajuta sa controlezi sistemele de automatizare pentru jaluzele si obloane printr-un simplu gest. Este solutia perfecta in medii unde trebuie sa porti manusi sau unde nu-ti poti folosi mainile, de exemplu in medii medicale sau sterile, in restaurante sau bucatarii de hotel, precum si in spatii comerciale. Oferind un design elegant si rafinat, Air este alegerea ideala pentru cei care doresc sa adauge o nota de eleganta si modernism casei sau biroului lor.

Air face ca interactiunea cu sistemele de automatizare sa fie foarte simpla: pentru a regla jaluzelele sau obloanele, este nevoie doar de o simpla miscare a mainii, fara a atinge dispozitivul. Un senzor detecteaza atunci cand o mana, de xemplu, este in apropiere, o lumina intermitenta LED se aprinde si confirma recunoasterea mainii, iar comanda este apoi transformata in miscare.

Fiind un dispozitiv wireless alimentat cu baterii si eficient din punct de vedere energetic, Air poate fi montat oriunde pe perete, fara a avea nevoie de lucrari de constructie.

Smart, usor de instalat, versatil si elegant, Air este cel mai exclusivist sistem de control Nice.

Casa Iota este primul Sistem de Securitate Do it Yourself care are compatibilitate HomeKit

01/25/2021
de catre Master Adrian

Suportul HomeKit este acum disponibil pentru sistemul de securitate al casei Iota. Actualizarea adauga posibilitatea de a gestiona si vedea starea sistemului prin aplicatia Apple Home si comenzile vocale Siri pe dispozitivele iOS, macOS, Apple Watch si HomePod.

Fiind primul prin aplicatia Home. Orice senzori de miscare, usa sau fereastra conectate sistem de securitate auto-instalat cu suport HomeKit, Iota poate fi armat sau dezarmat la Iota vor aparea in aplicatia Home. Astfel, acum poti sa vezi o transmisiune live pe camera incorporata Iota fara sa parasesti aplicatia. Mai mult, poti folosi Siri ca sa vezi starea alarmei, dar din motive de siguranta nu poti sa-l folosesti pentru a arma sau dezarma sistemul.

 

Fiind singurul sistem de securitate pentru casa Do It Yourself cu HomeKit, suntem incantati sa oferim clientilor Apple o optiune care functioneaza cu interfata lor preferata”, a declarat Chris Carney, CEO si cofondator Nice. „Casa se vrea a fi o casa inteligenta, sigura si accesibila oricui, care se integreaza cu ecosisteme si marci importante. Astfel, oferim comunitatii noastre in crestere un sistem de securitate a casei care raspunde nevoilor ei exacte. Clientii nostri au confortul, intimitatea si securitatea oferite de HomeKit, cat si linistea sufleteasca oferita de optiunile de securitate si monitorizare profesionala a casei."

Adaugarea HomeKit la sistemul de securitate al casei permite clientilor sa „controleze mai mult cu mai putin efort”.

O noua realizare importanta pentru grupul Nice, care dovedeste inca o data ca este un pionier in domeniul caselor inteligente si al securitatii casei. Bravo, Nice!

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu