Oferta Nice pentru automatizarea jaluzelelor interioare are acum dispozitive bidirectionale

01/26/2021
de catre Master Adrian

Continuam sa ne extindem gama de dispozitive BiDirectionale, pentru a face produsele noastre din ce in ce mai inovatoare, mai usor de utilizat si mai inteligente.

New Nice BiDirectional systems for indoor blinds on Vimeo

Dupa ce noua gama de sisteme de control BiDirectional pentru automatizari de porti si usi de garaj a devenit biderectionala, acum a venit randul sistemelor Nice pentru automatizarea jaluzelelor interioare. Astfel, noile motoare tubulare, emitatoarele si programatorii au acum la dispozitie protocolul radio Nice BiDirectional, care permite comunicarea bidirectionala intre emitatoare si receptoare.

Atat noile motoare tubulare Era Inn EDGE S BD si Era Inn EDGE M BD, noile emitatoare radio Era P BD si Era W BD, cat si programatorul, pentru motoare tubulare, de mici dimensiuni TTPRO BD sunt acum echipate cu noul protocol Nice BiDirectional de comunicatii radio.

Asta iti permite sa primesti un feedback la comanda trimisa si pozitia jaluzelelor, iar instalatorului ii permite sa seteze parametrii motoarelor folosind programatorul TTPRO BD, fara a avea nevoie de o conexiune cablata.

Motoarele Era Inn EDGE S BD si Era Inn EDGE M BD sunt si ele sustinute de unitatea de control modulara Nice Screen, datorita noului modul radio DMBD GW.

Descopera mai mult:

Nice prezinta noi sisteme de control bidirectional

01/26/2021
de catre Master Adrian

Nice isi extinde gama de sisteme de control cu ​​versiuni bidirectionale. Cu transmitatorul One One BD si receptorul OXI BD, acum poti primi feedback la receptia comenzii si la tarea automatizarilor usilor de poarta si garaj.

Bidirectional Era One transmitter and OXI receiver 

Atunci cand trimiti o comanda automatizarii, transmitatorul indica receptia corecta, pozitia automatizarii, prezenta unor eventuale defectiuni sau necesitatea schimbarii bateriei dispozitivului. Noul protocol radio bidirectional Nice permite comunicarea bidirectionala intre emitatoare si receptoare, precum si functionalitatile grupului de dispositive, permitand accesul la orice sistem de automatizare Nice din gama. Automatizarea usilor de poarta si garaj nu a fost niciodata atat de sigura si sub control!

Cu 3 canale radio si 1 buton „info”, transmitatorul bidirectional Era One iti permite sa controlezi 3 automatizari sau grupuri de automatizari. Vibratia si feedback-ul vizual (prin LED-ul incorporat) iti ofera confirmarea ca comanda a fost livrata corect. Apasand butonul „informatii”, pozitia automatizarii (Deschis, Inchis sau Partial Deschis) este accesibila in orice moment.

Bucura-te de noua tehnologie NFC incorporata: Era One bidirectionala integreaza acum o eticheta NFC. Prin simpla apropiere a smartphone-ului de emitator, se deschide o pagina web cu informatii suplimentare despre emitatoare. Cu un gest simplu, poti verifica nivelul bateriei, cumpara o baterie noua daca e nevoie sau poti afla functionalitatile sistemului bidirectional.

Receptorul plug-in bidirectional OXI este proiectat pentru a avea cea mai mare usurinta in utilizare: butonul de programare si LED-ul sunt situate in partea de sus a receptorului, in cea mai accesibila pozitie. Conectorul antenei este incorporat in interiorul receptorului. Compatibil cu toate unitatile de control Nice, cu conectorul SM si toate protocoalele radio Nice, receptorul bidirectional OXI imbunatateste confortul si siguranta automatizarilor Nice deja existente.

Descopera mai mult:

Aplicatia Pro-View si MyNice Pro: un instrument unic de programare pentru instalatorii Nice

01/25/2021
de catre Master Adrian

Nice prezinta Pro-View, noua interfata multifunctionala care simplifica munca instalatorilor, si aplicatia MyNice Pro, care permite programarea, controlul si intretinerea sistemelor de automatizare chiar si de la distanta.

Pro-View este un instrument unic de programare de ultima generatie, conceput pentru instalatorii Nice. Datorita functiilor multiple, Pro-View permite gestionarea operatiunilor de instalare, configurare si intretinere a automatizarilor Nice pentru gama de produse Gate & Door - porti, bariere si usi de garaj.

Instalarea este acum mai simpla si confortabila: cu Pro-View si aplicatia MyNice Pro, instalarea este simpla, eficienta si poate fi realizata in toate fazele de programare a automatizarii din confortul personal, prin smartphone.

Aplicatia MyNice Pro usureaza munca instalatorilor Nice: cu noua aplicatie, ei au la dispozitie instrumente care fac ca operatiunile sa fie imediate. Un simplu wizard ajuta la programarea automatizarilor, o scurta descriere a fiecarui parametru simplifica configurarea, iar functia de cautare usureaza gasirea parametrului necesar pentru programare.

Interventii mai bune de intretinere: tehnologia Nice recunoaste unitatea de control a automatizarii Porti&Usi, te ajuta sa verifici si sa actualizezi firmware-ul, sa citesti manualul de instructiuni si sa accesezi parametrii cu functia de cautare.

Nu e nevoie sa faci nicio miscare ca sa ajungi la clienti: daca clientul tau suna ca sa inlocuiasca telecomanda sau sa solicite una noua, poti accesa baza de date cu instalarea facuta clientului, sa elimini telecomanda sau sa adaugi una noua. Totul din confortul biroului tau.

Cu Nice Cloud, tot ce ai nevoie este mereu sub controlul tau: in spatiul Nice Cloud, intreaga companie poate fi gestionata si monitorizata dintr-un singur tablou de bord. Lista instalatorilor, geolocalizarea clientilor pe harta, prezentarea interventiilor si statisticilor pot fi consultate cu usurinta prin accesarea spatiului tau, fapt care duce la cresterea eficientei si reducerea timpilor de raspuns.

Pro-View, Nice cutting-edge programming tool for the installer on Vimeo

Un serviciu mai bun si profesional, datorita aplicatiilor Nice Pro-View si MyNice Pro!

Descopera mai multe:

Fisa produsului - versiunea in limba engleza

Fisa de produs - versiunea in limba italiana

Fisa de produs - versiunea in limba franceza

Fisa produsului – versiunea in limba spaniola

Fisa de produs - versiunea in limba germana

 

Spy Hi-Speed: usi de garaj mai rapide

01/25/2021
de catre Master Adrian

Seria de sisteme de automatizare Nice Hi-Speed este mai bogata cu Spy Hi-Speed, solutia practica si inteligenta de mare viteza pentru usi sectionale si basculante.

Spy Hi-Speed: faster garage doors on Vimeo

Cu o viteza maxima de pana la 240 mm/s, Spy Hi-Speed este printre cele mai rapide sisteme de automatizare pentru usi de garaj de pe piata. Si asta pentru ca scurteaza timpul de asteptare in fata automatizarii cu 60% fata de automatizarile traditionale. O versiune unica, cu forta de tractiune de 650 N, potrivita pentru usi de pana la 11,5 m2.

 

Spy Hi-Speed este compatibil cu noul protocol radio Nice BiDirectional: receptorul bidirectional OXIBD si transmitatorul bidirectional ON3EBD sunt incluse in kitul Spy Hi-Speed. Mai mult, cu Spy Hi-Speed poti intra si iesi din garaj in siguranta maxima: functia de detectare a obstacolelor inverseaza imediat miscarea motorului daca usa garajului intra in contact cu un obstacol. In plus, sistemul de eliberare ON/OFF permite motorului sa fie eliberat sau blocat in orice pozitie de-a lungul sinei portii, cu un singur gest.

 

Spylight ii face pe instalatorii Spy sa fie si mai “straluciti”: accesoriul plug-and-play pentru familia Spy include 2 LED-uri luminoase usor de folosit in locul becurilor sau luminilor de garaj traditionale cu neon. Modulul complet wireless poate fi instalat direct in Spyrail, fara a avea nevoie de cabluri electrice, si poate fi controlat independent de miscarea usii de garaj.

 

El poate fi pornit si oprit oricand este nevoie, cu butoanele push din Spybox sau emitatoarele radio. Spylight creste de aproximativ 5 ori luminozitatea luminilor de curtoazie standard, suficient pentru a lumina intreagul garaj.

 

Oferta Nice Hi-Speed pentru automatizarea portilor si usilor de garaj este acum cea mai bogata de pe piata si include atat sisteme pentru aplicatii de porti culisante si porti batante, cat si sisteme pentru usi de garaj sectionale sau basculante.

 

Descopera mai mult:

Fisa produsului - versiune in limba engleza

 

Cu Nice, sistemele de control sunt acum “fara atingere”!

01/25/2021
de catre Master Adrian

Nice reinterpreteaza interactiunea umana cu tehnologia casei si prezinta Air, un transmitator fara atingere montat pe perete, care te ajuta sa controlezi sistemele de automatizare pentru jaluzele si obloane printr-un simplu gest. Este solutia perfecta in medii unde trebuie sa porti manusi sau unde nu-ti poti folosi mainile, de exemplu in medii medicale sau sterile, in restaurante sau bucatarii de hotel, precum si in spatii comerciale. Oferind un design elegant si rafinat, Air este alegerea ideala pentru cei care doresc sa adauge o nota de eleganta si modernism casei sau biroului lor.

Air face ca interactiunea cu sistemele de automatizare sa fie foarte simpla: pentru a regla jaluzelele sau obloanele, este nevoie doar de o simpla miscare a mainii, fara a atinge dispozitivul. Un senzor detecteaza atunci cand o mana, de xemplu, este in apropiere, o lumina intermitenta LED se aprinde si confirma recunoasterea mainii, iar comanda este apoi transformata in miscare.

Fiind un dispozitiv wireless alimentat cu baterii si eficient din punct de vedere energetic, Air poate fi montat oriunde pe perete, fara a avea nevoie de lucrari de constructie.

Smart, usor de instalat, versatil si elegant, Air este cel mai exclusivist sistem de control Nice.

Casa Iota este primul Sistem de Securitate Do it Yourself care are compatibilitate HomeKit

01/25/2021
de catre Master Adrian

Suportul HomeKit este acum disponibil pentru sistemul de securitate al casei Iota. Actualizarea adauga posibilitatea de a gestiona si vedea starea sistemului prin aplicatia Apple Home si comenzile vocale Siri pe dispozitivele iOS, macOS, Apple Watch si HomePod.

Fiind primul prin aplicatia Home. Orice senzori de miscare, usa sau fereastra conectate sistem de securitate auto-instalat cu suport HomeKit, Iota poate fi armat sau dezarmat la Iota vor aparea in aplicatia Home. Astfel, acum poti sa vezi o transmisiune live pe camera incorporata Iota fara sa parasesti aplicatia. Mai mult, poti folosi Siri ca sa vezi starea alarmei, dar din motive de siguranta nu poti sa-l folosesti pentru a arma sau dezarma sistemul.

 

Fiind singurul sistem de securitate pentru casa Do It Yourself cu HomeKit, suntem incantati sa oferim clientilor Apple o optiune care functioneaza cu interfata lor preferata”, a declarat Chris Carney, CEO si cofondator Nice. „Casa se vrea a fi o casa inteligenta, sigura si accesibila oricui, care se integreaza cu ecosisteme si marci importante. Astfel, oferim comunitatii noastre in crestere un sistem de securitate a casei care raspunde nevoilor ei exacte. Clientii nostri au confortul, intimitatea si securitatea oferite de HomeKit, cat si linistea sufleteasca oferita de optiunile de securitate si monitorizare profesionala a casei."

Adaugarea HomeKit la sistemul de securitate al casei permite clientilor sa „controleze mai mult cu mai putin efort”.

O noua realizare importanta pentru grupul Nice, care dovedeste inca o data ca este un pionier in domeniul caselor inteligente si al securitatii casei. Bravo, Nice!

Sistemul Nice BiDirectional cu tehnologie LoRa®, pentru mai mult confort si eficienta mai mare

01/25/2021
de catre Master Adrian

Nice prezinta linia de dispozitive BiDirectional cu tehnologie radio LoRa® cu raza lunga de actiune: transmitatorul BiDirectional Era One LR si receptorul plug-in OXI LR BiDirectional. Este potrivit in special pentru controlul la distante lungi, de pana la 1 km, sau in locuri cu un nivel ridicat de perturbatie radio, pentru a oferi mai mult confort si o eficienta mai mare.

BiDirectional Era One transmitter and OXI receiver with LoRa® technology on Vimeo

Transmitatorul bidirectional LR Era One este singurul control pentru aplicatiile de poarta si usa de pe piata, care adopta protocolul radio LoRa®. Cu transmitatorul Era One LR si receptorul OXI LR poti acum primi feedback la receptia comenzii si starea automatizarii portilor si usilor de garaj. Vibratia si feedback-ul vizual confirma corectitudinea livrarii comenzii.

 

Apasand butonul „informatii”, pozitia automatizarii (Deschis, Inchis sau Partial Deschis) este accesibila in orice moment. Datorita protocolului radio LoRa®, transmisia comenzii este acordata si in medii cu multe perturbatii radio sau obstacole care pot afecta gama de semnal.

 

Era One BiDirectional cu tehnologia LoRa® integreaza si o eticheta NFC. Prin simpla apropiere a smartphone-ului de transmitator, se deschide o pagina web cu informatii suplimentare despre transmitator. Astfel, cu un gest simplu, poti verifica nivelul bateriei si afla functionalitatile sistemului BiDirectional.

 

Descopera mai mult:

 

Fisa produs - versiune in limba engleza

Fisa produs - versiune italiana

Fisa produs - versiune franceza

Fisa produs - versiune germana

Fisa produs - versiune spaniola

Yubii, noul ecosistem Nice

01/25/2021
de catre Master Adrian

Noul ecosistem Nice Yubii este solutia ideala atat pentru cei care doresc sa eficientizeze automatizarea casei, cat si pentru cei care doresc sa o automatizeze.

Prin hub-ul Core, un centru de control adevarat si inima sistemului Yubii, conectat la reteaua Wi-Fi a casei, acum este posibil sa te conectezi si sa faci toate automatizarile tale Nice sa interactioneze intre ele. Cu noul hub, poti crea scenariipersonalizate pe baza nevoilor individuale ale fiecaruia: poti aprinde luminile gradinii de fiecare data cand garajul este deschis si deschide toate obloanele, dar si usa garajului, atunci cand vrei sa-ti lasi cainele sa iasa.

Aplicatia MyNice Welcome, disponibila gratuit pe Apple Store si Google Play, iti permite sa folosesti ecosistemul Yubii de la distanta direct de pe smartphone-ul tau. De fapt, in orice moment si oriunde ai fi, poti sa gestionezi copertinele, obloanle, usile de garaj, portile, barierele si luminile pentru a avea un control complet al casei tale. La intoarcere, poti gasi usa garajului deja deschisa sau poti verifica daca poarta este perfect inchisa atunci cand nu esti acasa.

Telecomenzile bidirectionale Nice Era One BD (pentru controlul portilor si usilor de garaj) si Era P BD (pentru copertine si obloane) sunt, de asemenea, o parte integranta a noului ecosystem. Ele informeaza nu doar despre starea automatizarilor (Deschis, Inchis, In Miscare), dar si despre receptia comenzilor.

Semnalele luminoase tactile si acustice (3 culori - verde, rosu si portocaliu -, o vibratie pentru Era One BD sau un semnal acustic pentru Era P BD) iti permit sa controlezi de la distanta daca automatizarile au primit corect comanda.

Telecomenzile comunica cu toate receptoarele bidirectionale, inclusiv cu cele care controleaza copertinele, jaluzelele si obloanele rulante, marind raza de actiune, astfel incat sa poti acoperi intreaga casa cu o singura comanda.

Siguranta, confort si control.

Mai multe informatii aici

Brosura Yubii

"Make the Wonder Ordinary"

10/23/2018
de catre

Nice lansează o nouă campanie de publicitate care vizează utilizatorii finali care vor merge în aer în același timp în octombrie în Italia și Franța, iar apoi în restul Europei începând din ianuarie.

Inspirat de promisiunea mărcii "Make the Wonder Ordinary", tema creativă dorește să împărtășească mesajul potrivit căruia tehnologia Nice, în simplitatea sa extraordinară, poate face plăcut surprinzătoare acțiunile de zi cu zi, cum ar fi controlul de la distanță a blind-urilor sau închiderea ușii de garaj.

"Astăzi, compania noastră se confruntă cu o creștere puternică, iar această campanie extrem de emoțională exprimă pe deplin unicitatea și diversitatea brandului nostru" - spune Massimo Riggio, directorul marketingului la Nice - "soluțiile Nice Home Automation nu numai că fac viața mai ușoară - noi ca să creadă că ei încă mai pot relua simțul oamenilor de mirare și capacitatea de a fi surprinși de tehnologie. Adesea uităm ce tehnologie și dedicarea oamenilor care o creează ne permit să facem - este cu adevărat surprinzător ".

Campania a fost dezvoltată împreună cu grupul WPP și, în special, cu Ogilvy Italia, în ceea ce privește strategia și activitatea de creație. Tema creativă va fi afișată în cele mai aglomerate aeroporturi din Italia și Franța, precum și în stațiile feroviare italiene, publicate în revistele de design interior, difuzate pe radioul italian și distribuite în mediile digitale - în special pe portalurile web principale, în conformitate cu ţintă.

Paolo Iabichino, Chief Creative Officer la Ogilvy, explică: "Lucrarea creativă dezvoltă conceptul" A face minunatul ordinar "punând oamenii" extraordinari "în fața și centrul. Frumoasele sisteme lasă mesmerizate chiar și acei oameni care sunt mai obișnuiți să uimească, decât să fie uimiți. O lume plină de culoare și pop, în care inovația și spiritul antreprenorial al mărcii sunt traduse și interpretate de protagoniștii campaniei, cu fotografii extraordinare care le captează pe deplin uimirea ".

Proiectul a fost dezvoltat împreună cu renumitul fotograf Rankin din Londra, care a regizat aspectele vizuale ale campaniei. Decizia de a implica Rankin este în concordanță cu caracteristicile inovatoare și ambițioase ale Nice, deoarece el este faimos în întreaga lume pentru portretele sale out-of-the-box.

În cele din urmă, această campanie este formată din oameni. Încă de la începutul carierei mele, am intrat în lumea fotografiilor pentru a lucra cu personaje unice și a captura o imagine autentică. Această campanie mi-a oferit o altă ocazie pentru a face acest lucru. Nu numai că am subliniat avantajele produsului, dar și am sărbătorit personalitatea bogată a fiecărui membru distribuit și am iubit fiecare secundă ", spune Rankin.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu