Interfata de programare multifunctionala, Nice PROVIEW

Scrie o recenzie
835 Lei
N-Pro-View
+

Interfata Nice Pro-View, multifunctionala

Pro-View este noua interfata multifunctionala care simplifica munca instalatorilor si permite integrarea cu aplicatia mobila MyNice Pro. In acest mod, programarea, administrarea si intretinerea unui sistem de automatizare este posibila de la distanta.

Aceleasi procese se vor realiza prin telefonul mobil, calculator, laptop sau tableta. Produs compatibil cu toate gamele de porti, bariere auto stradale si usi de garaj marca Nice.

Acest produs se utilizeaza impreuna cu interfata Nice IBT4N (nu este inclusa)!

Tehnologie de ultima generatie

Instalarea este acum mai simpla si confortabila. Cu interfata Pro-View si aplicatia MyNice Pro disponibila pe iOS/Android nu sunt necesare cunostinte tehncie.

Gestionare kit-uri de automatizare in timp real, cu instructiuni pentru incepatori. Functie de cautare parametrii inclusa. Manual disponibil in limba engleza.

Intretinere de la distanta

Nu mai este nevoie sa ajungi la client. In cazul in care acesta te suna pentru o operatiune simpla, cum ar fi inlocuirea unei telecomenzi, poti accesa baza de date cu instalarea efectuata.

Ulterior, o sa elimini telecomanda anterioara si o sa adaugi una noua printr-o simpla apasare de buton. De asemenea, intreaga firma poate fi gestionata si monitorizata cu acest tablou de bord cu functii multiple: lista instalatori, geolocalizare clienti, prezentare interventie si statistici. Timp de raspuns rapid si eficienta imbunatatita.

Disponibilitate:
In stoc

Nice PROVIEW Manual (IS0562A00MM.pdf, 1,301 Kb) [Descarcare]

Nici o recenzie postata