Automatizare pentru usi sectionale garaj, Nice Soon Kit

Scrie o recenzie
2.725 Lei
N-SO2000/A Kit
+

Automatizare pentru usi sectionale de pana la 20m², Nice Soon Kit

Un kit de automatizare Nice Soon este potrivit pentru usi sectionale industriale care au suprafata de pana la 20 m2. Motorul din acest pachet se ataseaza direct in partea laterala a garajului, avand dimensiuni reduse si fiind compact.

Nice Soon dispune de o unitate de comanda cu tehnologie BlueBus integrata, fiind foarte usor de conectat cu un set de fotocelule, prin intermediul a doar 2 fire. De asemenea, va permite sa adaugati o baterie de rezerva PS124, astfel incat se va putea continua functionarea in timpul penelor de curent.


 

Motoreductor electromecanic

Motor pentru usi sectionale echilibrate, prevazute cu sistem de tip parasuta (dispozitiv de siguranta in caz de rupere a arcurilor de balans). Acest model actioneaza la tensiunea de 24V si dispune de sistemul de administrare Opera. Atunci cand kit-ul nu actioneaza, va intra in modul stand-by  si va fi economisita energie.

Pozitiile de oprire la deschidere si inchidere vor fi memorate, existand functie de pornire treptata si de incetinire la deschidere/inchidere. Tehnologie cu encoder absolut: garanteaza precizie, fara sa fie necesara prezenta limitatoarelor de cursa.

Autodiagnosticare prin LED, cu lumina de atentionare in cazul defectiunilor. Motor echipat pentru conectarea bordurilor sensibile optice si rezistive de ultima generatie 8,2 kOhm.

Fotocelule Nice ERA M EPMB

Fotocelule Nice cu tehnologie BlueBus de ultima generatie, care dispun de senzor infrarosu. Aceste dispozitive detecteaza automat prezenta oamenilor sau a unui obstacol la intrarea in garaj, oprind actionarea si inversand sensul de miscare in situatiile periculoase. 

Caracteristici fotocelule Nice ERA M EPMB:

 • Raza actiune: 15m;
 • Temperatura de functionare: - 20°C / +50°C;
 • Montaj aplicat la exterior;
 • Clasa de protectie: IP44;
 • Dimensiuni: 50x29x80 mm;
 • Greutate: 140g.

Telecomanda NICE

Telecomanda FLO2R-S de la NIce dispune de 2 butoane si are raza de actiune de 150-200m. Datorita dimensiunilor reduse, este usor de atasat la chei sau poate fi utilizata direct din buzunar/autoturism. 

In cazul in care baterie este descarcata, acest lucru va fi semnalizat. Frecventa de 433,92MHz, cu comunicare radio si functie de autoinvatare.

Kit-ul Nice Soon contine:

 • x1 Motoreductor electromecanic 24 Vdc SO 2000/A;
 • x1 Receptor universal pana la 4 canale OXIBD;
 • x1 set de fotocelule de exterior EPMB;
 • x2 telecomenzi  Nice.

Specificatii tehnice motoreductor Nice Soon:

Alimentare 230 (Vac 50/60 Hz)
Absorbtie 1.6 A
Putere 350 W
Viteza 30 rpm
Cuplu 50 Nm
Ciclu de lucru/ora 15
Grad de protectie IP40
Temp de functionare -20 si +50 grade celsius
Dimensiuni 115x300x375h
Greutate 10.5 Kg
Disponibilitate:
La comanda

Automatizari

Alimentare Motor:
 • Motor 24V
Selector Kit:
 • Pachet Standard

Automatizari garaj

Inaltime usa:
 • < 5 m

Motoreductor electromecanic pentru usi sectionale so2000 (Motoreductor_electromecanic_pentru_usi_sectionale_so2000.pdf, 1,910 Kb) [Descarcare]

Nice Soon Brosura (nice_soon_en.pdf, 433 Kb) [Descarcare]

Nici o recenzie postata

Accesorii compatibile

Produse similare

Alti clienti au cumparat

Modul Wi-Fi / releu wireless pentru automatizari porti
Transport Gratuit
COD: rel.WiFi
150 Lei