Automatizare porti culisante de maxim 400kg, Nice SLIGHT KIT

Scrie o recenzie
 • Automatizari porti batante Nice Original, culisante, garaj si bariere auto la cel mai mic pret.
   
 • Suport tehnic gratuit
   
 • Livrare rapida
   
 • Tel. 0348 88 00 21
2.059 Lei
N-SLH400BDKCE
+

Automatizare porti culisante de maxim 400kg, Nice SLIGHT KIT SLH400BDKCE

SLH400KCE este un kit pentru automatizarea portilor culisante de maxim 400 kg  si lungime a canatului de pana la 6m, cu unitate de comanda integrata si encoder absolut, ireversibil, integrabil pe coloana. Prezinta un design inovator si foarte compact, dispunerea pe verticala a motorului pentru o instalare confortabila si in cazul trecerilor cu o latime mica. Dotat cu selectie master/slave ce sincronizeaza automat chiar si 2 motoare, permitand automatizarea portilor glisante cu doua canaturi contrapuse.

Iluminare LED integrata ce poate fi programabila ca lumina de control sau lumina intermitenta, ce semnaleaza miscarea portii in timpul manevrelor de deschidere si inchidere.

Limitator de cursa absolut integrat ce permite o reglare simpla si precisa datorita invatarii rapide pentru o singura manevra cu motorul deblocat, fara prezenta unui accesoriu sau suport de instalat pe cremaliera.

Nice ON3EBD este o telecomanda bidirectionala, conceputa special pentru a controla automatizarile de porti, usi de garaj si barierele auto. Poate fi utilizata ca breloc, avand un aspect elegant si modern, sau poate fi fixat pe perete sau pe bordul masinii cu ajutorul suportului inclus in ambalaj. Telecomanda bidirectionala cu 3 butoane Nice ON3EBD
Fotocelule Nice EPM Fotocelule Nice ERA M EPMB cu tehnologie BlueBus de ultima generatie care permite conectarea rapida a fotocelulelor Nice folosind doar 2 fire. Dispozitive de siguranta prin infrarosu capabile sa detecteze obstacolele care impiedica miscarea portilor.
Nice OXIBD este un receptor radio bidirectional cu 4 canale si frecventa 433,92 MHz. Receptor special conceput pentru automatizari de porti, usi de garaj si bariere auto. Receptorul radio bidirectional OXIBD este compatibil cu telecomenzile Nice O-Code, FloR, TTS, Smilo, Flo si BD. OXIBD este compatibil cu toate unitatile de comanda de la Nice cu conector SM si astfel poate face si automatizarile Nice existente bidirectionale. OXIBD recunoaste automat caracteristicile unitatii de comanda in care a fost instalata. Receptor radio bidirectional cu 4 canale, Nice OXIBD
Lampa semnalizare cu LED pentru automatizarile NICE, ELDC Lampa de semnalizare tip girofar NICE ELDC adaptata sa lucreze in sistemul de automatizare a portilor culisante, batante dar si bariere auto stradale marca NICE. Lampa de semnalizare NICE ELDC din gama Era Light dispune de iluminare cu LED pentru un consum redus de energie dar si iluminare eficienta ce garanteaza fiabilitatea si stabilitatea parametrilor de performanta pentru perioada indelungata de functionare. Lampa de semnalizare ELDC este o completare perfecta a sistemului de automatizare NICE. Datorita acestui fapt, siguranta functionarii sistemelor de zi cu zi este imbunatatita.

Kit-ul de automatizare pentru porti culisante Nice SLH400BDKCE contine:

 • SLH400 - 1 motoreductor electromagnetic, ireversibil, cu initate integrata si encoder absolut, iluminare led intermitenta;
 • ON2E - 2 telecomenzi de 433.92 MHz cu 2 canale;
 • EPMB - 1 pereche de fotocelule pentru exterior echipate pentru conectare prin Nice Bluebus;
 • OXIBD - receptor bidirectional;
 • ELDC - 1 LED intermitent cu antena integrata;
 • TS - 1 placuta indicatoare.
Automatizare porti culisante de maxim 400kg, Nice SLIGHT KIT

Specificatii tehnice motoreductor Nice SLH400:

Alimentare 230V
Absorbtie 1.1A
Putere 250W
Viteza 0.34m/s
Forta 400N
Ciclu de lucru 35/ora
Grad de protectie IP44
Temperatura de functionare -20 ÷ +50 °C
Dimensiuni 191x198x408 h mm
Greutate 8kg

 

 

Automatizari

Alimentare Motor:
 • Motor 24V
Greutate maxima poarta:
 • 400 Kg
Selector Kit:
 • Pachet Standard
Tip automatizare:
 • Culisanta

Nici o recenzie postata

Accesorii compatibile

Alti clienti au cumparat

COD: N-PS124
260 Lei
COD: N-EKSEU
103 Lei
COD: N-FLO2R-S
103 Lei
COD: N-FLO2
103 Lei