Centrala de comanda pentru automatizarile Nice Moonclever MC824L

Scrie o recenzie
1.034 Lei
MC824L
+

Centrala de comanda pentru automatizarile Nice Moonclever MC824L

Unitate de comanda pentru motoare pentru porti batante de 24 Vcc, cu encoder magnetic. Prevazuta cu tehnologie Nice BlueBUS compatibila cu sistemul de alimentare solara  Solemyo si cu sistemul Opera pentru gestionarea, programarea si diagnosticarea automatizarilor chiar si de la distanta. Compatibila cu sistemul Opera care, datorita ecranului multifunctional O-View (ce poate fi introdus în cutie), permite personalizarea instalatiei prin modificarea pozitiilor de deschidere si inchidere, prin defazarea canaturilor si incetinire, variind pentru fiecare motor parametri precum forta, viteza, sensibilitatea la obstacole. 

Unitate de comanda cu microprocesor:  alaturi de functiile avansate ale sistemelor Nice (pornire treptata si incetinire, memorizare automata a ambelor pozitii de capat de cursa si functia pentru poarta pietonala), Moonclever mai adauga avantajele sistemului Opera. 

Sigur si fiabila: datorita detectarii cu tehnologie dubla a obstacolelor de pe traseul intregii curse si echiparii pentru conectarea de borduri sensibile rezistive de ultima generatie.

Inteligenta: la aprindere, semnalizeaza alimentarea corecta si starea de buna functionare a unitatii; diagnosticare automata a anomaliilor si semnalizare prin led intermitent si led de confirmare.

 Economie de energie, respect fata de mediu, autonomie: conectata la bateria-tampon sau la kitul Solemyo, consumul in mod standby se reduce la doar 0,1 W. 

Extrem de simplu de instalat: datorita sistemului BlueBUS, care permite conectarea unitatii la motoare si accesorii cu doar doua fire. 

Fara pana de curent: in caz de intrerupere a alimentarii cu curent electric, functionare cu baterii optionale (PS324) care se introduc in unitate. 

Receptor radio: echipata pentru introducerea receptoarelor cu cuplare SM.

   
Alimentare 230 ± 10%(Vac 50/60 Hz)
Putere baterie 21 ÷ 28(Vdc)
Puterea maxima a motorului 360 (W); 15(VA; A)
Alimentare maxima accesoriu 0,2  4 V (A)
Puterea maxima a luminii intermitente 12; 21 (V; W)
Valoarea maxima a indicatorului de deschidere a portii CA 12; 2(V; W)
Puterea maxima de blocare electrica 12; 15(Vac; VA)
Timp de pauză "TP" (s) 1 ÷ 250 s
Timp de lucru "TL"  
Intârzierea primului motor in deschiderea TRA Programabil (s)
Intârzierea motorului 2 in timpul închiderii TRC Programabil (s)
Timp de pre-intermitenta TPRE 0: 10(s)
Dispozitiv anti-spargere (sensibilitate) min ÷ max
Disponibilitate:
3-5 zile

MC824L Manual (nice_control_mc824l.pdf, 1,747 Kb) [Descarcare]

Nici o recenzie postata