Centrala de comanda pentru doua motoare Nice 24Vdc, Moonclever MC824H

Scrie o recenzie
1.034 Lei
N-MC824H
+

Centrala de comanda pentru doua motoare Nice 24Vdc, Moonclever MC824H 

Centrala de la Nice MC824H este utilizata pentru motoare pentru porti batante de 24 Vcc, cu encoder magnetic.
MC824H este prevazuta cu tehnologie Nice BlueBUS compatibila cu sistemul de alimentare solara Solemyo si cu sistemul Opera pentru gestionarea, programarea si diagnosticarea automatizarilor chiar si de la distanta.
Centrala de comanda pentru doua motoare Nice MC824H este compatibila cu sistemul Opera care, datorita ecranului multifunctional O-View (ce poate fi introdus in cutie), permite personalizarea instalatiei prin modificarea pozitiilor de deschidere si inchidere, prin defazarea canaturilor si incetinire, variind pentru fiecare motor parametri precum forta, viteza, sensibilitatea la obstacole.

Unitate de comanda cu microprocesor: alaturi de functiile avansate ale sistemelor Nice (pornire treptata si incetinire, memorizare automata a ambelor pozitii de capat de cursa si functia pentru poarta pietonala), Moonclever mai adauga avantajele sistemului Opera.
Sigura si fiabila datorita detectarii cu tehnologie dubla a obstacolelor de pe traseul intregii curse si echiparii pentru conectarea de borduri sensibile rezistive de ultima generatie.
Inteligenta: la aprindere, semnalizeaza alimentarea corecta si starea de buna functionare a unitatii; diagnosticare automata a anomaliilor si semnalizare prin led intermitent si led de confirmare.
Economie de energie, respect fata de mediu, autonomie: conectata la bateria-tampon sau la kitul Solemyo, consumul in mod standby se reduce la doar 0,1 W.
Extrem de simplu de instalat datorita sistemului BlueBUS, care permite conectarea unitatii la motoare si accesorii cu doar doua fire.
Fara pana de curent: in caz de intrerupere a alimentarii cu curent electric, functionare cu baterii optionale (PS324) care se introduc in unitate.

Receptor radio: echipata pentru introducerea receptoarelor cu cuplare SM.

Caracteristici centrala Nice Moonclever MC824H:

  • autoinvatare a limitatoarelor de cursa la deshidere si la inchidere;
  • autodiagnosticare a anomaliilor;
  • programare a intervalului de pauza; poarta pietonala;
  • incetinire la deschidere si la inchidere;
  • detectarea obstacolelor cu dubla tehnologie;
  • functionare pe baterii reincarcabile optionale (PS324) in caz de intrerupere a curentului;
  • echipata pentru conectarea bordurilor sensibile de ultima generatie.
Disponibilitate:
3-5 zile

Manual MC824H (Manual_MC824H.pdf, 150 Kb) [Descarcare]

Nici o recenzie postata