Discount 7%

Kit complet automatizare poarta culisanta 7m, 1200Kg, Nice HI-SPEED RUN1200HS

Scrie o recenzie
 • Automatizari porti batante, culisante, garaj si bariere auto la cel mai mic pret.

 • Suport tehnic gratuit

 • Livrare rapida

 • Tel. 0348 88 00 21
Pret vechi: 4.536 Lei
4.236 Lei
Discount: 300 Lei (7%)
N-RUN1200HSMF7*
+

Kit complet automatizare poarta culisanta 7m, 1200Kg, Nice HI-SPEED RUN1200HS

Acest pachet este recomandat pentru automatizarea portilor culisante cu lungime maxima de 7m (deschidere utila). Pachetele Nice Original Full se vor instala cu setare de inchidere automata, semi-automata sau manuala, avand in componenta setul de safety (set de fotocelule); nu este necesara supravegherea portii pe timpul operarii.

 

Motoreductor ireversibil de mare viteza Nice RUN1200HS conceput pentru automatizarea portilor de maxim 1200kg ce dezvolta 790Nm cuplu maxim la accelerare cu o putere absorbita de 400W.Foarte puternic si rapid, motorul pentru poarta culisanta cu viteza mare este conceput pentru aplicatii industriale destinate utilizarii intese cu manevre rapide de deschidere si de inchidere, cu o viteza de manevrare de pana la 70 cm/s. De exemplu, RUN400HS deschide o poarta de 4m in circa 6secunde, in timp ce RUN1200HS deschide o poarta de 7m in circa 18secunde.

Nice RUN1200HS dispune de limitator de cursa electromecanic, senzor de temperatura ce adapteaza forta motorului la conditiile climatice, adaptand in acelasi timp si protectia termica. Sistemul BlueBus permite conexiuni cu doar doua fire intre unitatea de comanda si pana la 7 perechi de fotocelule din seria MoonBus, dispozitive de comanda, de siguranta si semnalizare.

Avantajele motoreductorului Nice RUN1200HS de mare viteza:

 • Simplu: datorita sistemului BlueBUS care permite conexiuni cudoar doua fire intre unitatea de comanda si pana la 7 perechi de fotocelule, dispozitive de comanda, de siguranta si semnalizare.
 • Practic: unitate de comanda si incarcator PS524 (la care se conecteaza două baterii B12-B) amplasate in Run, care se pot conecta prin intermediul unui conector usor de utilizat, cu cuplare ghidata.
 • Performant: senzorul de temperatura adapteaza forta motorului la conditiile climatice, adaptand in acelasi timp si protectia termica; o selectie master/slave sincronizeaza automat 2 motoare, permitand automatizarea portilor culisabile cu doua canaturi opuse.
 • Inteligent: datorita sistemului de detectare a obstacolelor si programarii automate a timpilor de lucru. Autodiagnostic cu semnalizare prin led intermitent. 8 niveluri de programare.
 • Sigur: accelerare si decelerare reglabile, la inceputul si sfarsitul fiecarei manevre.
 • Solid: deblocare cu maneta din aluminiu si deschidere simplificata.
 • Silentios: motoreductor cu rulmenti.
Nice OXIBD este un receptor radio bidirectional cu 4 canale si frecventa 433,92 MHz. Receptor special conceput pentru automatizari de porti, usi de garaj si bariere auto. Receptorul radio bidirectional OXIBD este compatibil cu telecomenzile Nice O-Code, FloR, TTS, Smilo, Flo si BD. OXIBD este compatibil cu toate unitatile de comanda de la Nice cu conector SM si astfel poate face si automatizarile Nice existente bidirectionale. OXIBD recunoaste automat caracteristicile unitatii de comanda in care a fost instalata. Receptor radio bidirectional cu 4 canale, Nice OXIBD
Telecomanda Nice flo2re

Telecomanda cu 2 butoane la indemana ta

Deschiderea portilor batante se realizeaza cu o simpla apasare de buton pe telecomanda Nice FLO2RE, care are o raza de actiune de maxim 50m (in camp deschis).Este compatibila cu sistemele de automatizare NICE, iar datorita algoritmului Rolling Code propietar, aceasta telecomanda nu va putea fi copiata.Butoanele telecomenzii vor putea indeplini, in functie de programare, functii de Open, Close, Stop sau Step by Step.

Lampa de semnalizare tip girofar NICE ELDC adaptata sa lucreze in sistemul de automatizare a portilor culisante, batante dar si bariere auto stradale marca NICE. Lampa de semnalizare NICE ELDC din gama Era Light dispune de iluminare cu LED pentru un consum redus de energie dar si iluminare eficienta ce garanteaza fiabilitatea si stabilitatea parametrilor de performanta pentru perioada indelungata de functionare. Lampa de semnalizare ELDC este o completare perfecta a sistemului de automatizare NICE. Datorita acestui fapt, siguranta functionarii sistemelor de zi cu zi este imbunatatita. Lampa semnalizare cu LED pentru automatizarile NICE, ELDC

Cremaliera din plastic cu insertie metalica pentru porti culisante, Nice

Fotocelule Nice ERA M EPMB cu tehnologie BlueBus de ultima generatie care permite conectarea rapida a fotocelulelor Nice folosind doar 2 fire. Dispozitive de siguranta prin infrarosu capabile sa detecteze obstacolele care impiedica miscarea portilor.

 

Fotocelule Nice EPM
Kit complet automatizare poarta culisanta 7m, 1200Kg, Nice HI-SPEED RUN1200HS

Kit-ul premium Full de automatizare poarta culisanta Nice Run1200HS contine : 

 • motoreductor cu deschidere rapida Nice RUN1200HS
 • receptor radio bidirectional
 • telecomanda cu 2 butoane FLO2RE
 • 7m cremaliera zincata
 • lampa de semnalizare Led
 • set fotocelule cu tehnologie BlueBus.

Specificatii tehnice Nice RUN1200HS:

Alimentare 230 Vac
Curent absorbit 2 (A)
Putere 400 (W)
Viteza 0.37 (m / s)
Forta 790 (N)
Ciclu de lucru 60 / ora
Grad de protectie IP44
Temperatura functionare -20 ÷ +50 °C
Dimensiuni 400 x 255 x 390 (mm)
Greutate 24.5 (Kg)
   

 

Disponibilitate:
La comanda

Automatizari

Alimentare Motor:
 • Motor 24V
Greutate maxima poarta:
 • 1200 Kg
Selector Kit:
 • Pachet Master Full
Tip automatizare:
 • Culisanta

Manual Nice RUN 400HS - 1200HS (Manual_Nice_RUN_400HS_-_1200HS-_Nice.pdf, 5,361 Kb) [Descarcare]

Prezentare gama NICE High Speed (Gama_NICE_de_mare_viteza-_Nice.pdf, 1,988 Kb) [Descarcare]

Specificatii tehnice NICE High Speed (Specificatii_tehnice_NICE_HS-_Nice.pdf, 1,382 Kb) [Descarcare]

Nici o recenzie postata

Alti clienti au cumparat

COD: N-FLO2RE
117 Lei
COD: N-ROA8
73 Lei
COD: N-IT4WIFI
510 Lei
Kit automatizare pentru usa garaj Nice, SPINBUS SN6041 PROMO Discount 11%
Discount 11%
COD: N-SN6041 PROMO*
1.410 Lei 1.258 Lei
COD: N-FLO4RE
131 Lei