Kit automatizare poarta culisanta 7m, 1000 kg, Full, Nice RB1000PMF7

Scrie o recenzie
  • Automatizari porti batante Nice Original, culisante, garaj si bariere auto la cel mai mic pret.

  • Suport tehnic gratuit

  • Livrare rapida

  • Tel. 0348 88 00 21
2.995 Lei
Pune o întrebare
N-RB1000PMF7
+

Kit automatizare poarta culisanta 7m, 1000 kg, Full, Nice RB1000PMF7

Acest pachet este recomandat pentru automatizarea portilor culisante cu lungime maxima de 7m (deschidere utila). Pachetele Nice Original Full se vor instala cu setare de inchidere automata, semi-automata sau manuala, avand in componenta setul de safety ( set de fotocelule), nefiind necesara supravegherea portii pe timpul operarii.
Motor poarta culisanta, ROBUS 1000, Nice RB1000

RB1000 este un motor pentru porti glisante ce permite accelerare si decelerare reglabila, la inceput si la sfarsitul fiecarei manevre.

Motor ireversibil pentru automatizare porti glisante de la Nice ce poate sustine pana la 1000kg, dotat cu tehnologie BlueBUS, centrala de comanda incorporata si limitator de cursa inductiv. Silentios, motoreductor cu rulmenti. Prevazut cu un senzor de temperatura ce se adapteaza la conditiile climatice si il protejeaza in acelasi timp. Dotat cu selectie master/slave ce sincronizeaza in mod automat 2 motoare, lucru ce permite automatizarea portilor culisante cu 2 canaturi contrapuse.

Are un sistem de detectare a obstacolelor si programare automata a timpului de lucru, 8 niveluri de programare si autodiagnostic cu semnalizare prin led intermitent. Este un motor pentru porti glisante ce permite accelerare si decelerare reglabila, la inceput si la sfarsitul fiecarui manevre.

 

Nice OXIBD este un receptor radio bidirectional cu 4 canale si frecventa 433,92 MHz. Receptor special conceput pentru automatizari de porti, usi de garaj si bariere auto. Receptorul radio bidirectional OXIBD este compatibil cu telecomenzile Nice O-Code, FloR, TTS, Smilo, Flo si BD. OXIBD este compatibil cu toate unitatile de comanda de la Nice cu conector SM si astfel poate face si automatizarile Nice existente bidirectionale. OXIBD recunoaste automat caracteristicile unitatii de comanda in care a fost instalata. Receptor radio bidirectional cu 4 canale, Nice OXIBD
Telecomanda Nice flo2re

Telecomanda cu 2 butoane la indemana ta

Deschiderea portilor batante se realizeaza cu o simpla apasare de buton pe telecomanda Nice FLO2RE, care are o raza de actiune de maxim 50m (in camp deschis).Este compatibila cu sistemele de automatizare NICE, iar datorita algoritmului Rolling Code propietar, aceasta telecomanda nu va putea fi copiata.Butoanele telecomenzii vor putea indeplini, in functie de programare, functii de Open, Close, Stop sau Step by Step.

Lampa de semnalizare tip girofar NICE ELDC adaptata sa lucreze in sistemul de automatizare a portilor culisante, batante dar si bariere auto stradale marca NICE. Lampa de semnalizare NICE ELDC din gama Era Light dispune de iluminare cu LED pentru un consum redus de energie dar si iluminare eficienta ce garanteaza fiabilitatea si stabilitatea parametrilor de performanta pentru perioada indelungata de functionare. Lampa de semnalizare ELDC este o completare perfecta a sistemului de automatizare NICE. Datorita acestui fapt, siguranta functionarii sistemelor de zi cu zi este imbunatatita. Lampa semnalizare cu LED pentru automatizarile NICE, ELDC

Cremaliera din plastic cu insertie metalica pentru porti culisante, Nice

Fotocelule Nice ERA M EPMB cu tehnologie BlueBus de ultima generatie care permite conectarea rapida a fotocelulelor Nice folosind doar 2 fire. Dispozitive de siguranta prin infrarosu capabile sa detecteze obstacolele care impiedica miscarea portilor.

 

Fotocelule Nice EPM

Specificatii motoreductor automatizare poarta culisanta Nice RB1000 : 

Alimentare 230V
Curent absorbit 2.3(A)
Putere 450(W)
Viteza 0.28 m/s
Putere 450W
Ciclu de lucru 50/ora
Grad de protectie IP44
Temperatura de functionare -20 +50(°C)
Dimensiuni 330x210x303(mm)
Greutate 13 Kg

Dimensiuni Motoreductor automatizare poarta culisanta Nice RB1000 : 

 

Schema de montaj automatizare poarta culisanta Nice RB1000 : 

 

Disponibilitate:
3-5 zile

Automatizari

Alimentare Motor:
  • Motor 24V
Greutate maxima poarta:
  • 1000 kg
Selector Kit:
  • Pachet Master Full
Tip automatizare:
  • Culisanta

Nici o recenzie postata

Alti clienti au cumparat

COD: N-ROA8
60 Lei
COD: N-FLO2RE
99 Lei