Filtre produse Filtre produse

Porti batante

​Automatizare porti batante 2x3m Nice Toona 4024 BDKCE​
Transport Gratuit
3.352 Lei
Automatizare brat articulat porti batante 2x3,5m Nice HYKEKIT
Transport Gratuit
5.354 Lei
Automatizare porti batante 2x3m,  HYPPO, Nice HY7005KCE
Transport Gratuit
3.822 Lei
Kit automatizare poarta batanta 2x1.8m, Nice OLTRE1824KCE
Transport Gratuit
3.760 Lei
Automatizare ingropata porti batante, 2x2.3 m, Nice SFAB2024KCE
Discount 10%
Transport Gratuit
Discount 10%
4.448 Lei 4.003 Lei
Automatizare ingropata porti batante 2x2,3m, Nice SFAB2124KCE
Transport Gratuit
4.820 Lei

Recenzii

Scrie un comentariu

Automatizari Porti Batante

Cu automatizarile NICE pentru porti batante, integrarea este simpla si eficienta. Un sistem de automatizare NICE reprezinta o alegere excelenta, fiind usor de utilizat si instalat. Kit-urile noastre pentru automatizarea portilor batante sunt complete, gata de a fi montate, asigurandu-va astfel confortul si siguranta dorita.

Portile batante automatizate NICE sunt disponibile intr-o gama variata de modele, astfel incat sa se potriveasca perfect cu orice tip de poarta pe care o aveti. Fie ca este vorba de o poarta usoara de aluminiu sau de una grea de fier forjat, sistemele NICE ​​​​​​​sunt concepute pentru a functiona impecabil. In plus, tehnologia avansata incorporata in aceste sisteme garanteaza o operare lina si sigura, reducand riscul de avarii si prelungind durata de viata a instalatiei. Producatorul de automatizari Nice S.p.A. are in portofoliu kit-uri de automatizare pentru poarta intr-un canat sau doua canate, cu viteza normala sau HiSpeed care trebuie alese in functie de marimea portii, de grosimea stalpului si de nivelul de intensitate dorit.

Prin distribuitorul regional MasterGates SRL sunt disponibile in stoc permanent automatizari pentru porti batante originale NICE pentru accese rezidentiale, comerciale si industriale, piese de schimb si accesorii. Centrul nostru de service asigura o diagnoza rapida si reparatii de calitate pentru orice situatie neprevazuta din viata portii tale.

     Scrie o recenzie despre automanizarea ta batanta Nice si poti obtine un cadou: telecomenzi, transport gratuit sau discount la urmatoarea comanda. Plus ca experienta ta poate fi utila si altor oameni.


     Iar in cazul in care esti instalator sau reseller si nu ai aflat de preturile noastre special facute pentru tine, suna acum si cere detalii...sigur vei fi multumit!


    Asiguram suport tehnic calificat pentru achizitia automatizarilor de porti batante Nice potrivite tie si instalarea lor corecta pe porti.