Aplicatia Pro-View si MyNice Pro: un instrument unic de programare pentru instalatorii Nice

01/25/2021
de catre Master Robert

Nice prezinta Pro-View, noua interfata multifunctionala care simplifica munca instalatorilor, si aplicatia MyNice Pro, care permite programarea, controlul si intretinerea sistemelor de automatizare chiar si de la distanta.

Pro-View este un instrument unic de programare de ultima generatie, conceput pentru instalatorii Nice. Datorita functiilor multiple, Pro-View permite gestionarea operatiunilor de instalare, configurare si intretinere a automatizarilor Nice pentru gama de produse Gate & Door - porti, bariere si usi de garaj.

Instalarea este acum mai simpla si confortabila: cu Pro-View si aplicatia MyNice Pro, instalarea este simpla, eficienta si poate fi realizata in toate fazele de programare a automatizarii din confortul personal, prin smartphone.

Aplicatia MyNice Pro usureaza munca instalatorilor Nice: cu noua aplicatie, ei au la dispozitie instrumente care fac ca operatiunile sa fie imediate. Un simplu wizard ajuta la programarea automatizarilor, o scurta descriere a fiecarui parametru simplifica configurarea, iar functia de cautare usureaza gasirea parametrului necesar pentru programare.

Interventii mai bune de intretinere: tehnologia Nice recunoaste unitatea de control a automatizarii Porti&Usi, te ajuta sa verifici si sa actualizezi firmware-ul, sa citesti manualul de instructiuni si sa accesezi parametrii cu functia de cautare.

Nu e nevoie sa faci nicio miscare ca sa ajungi la clienti: daca clientul tau suna ca sa inlocuiasca telecomanda sau sa solicite una noua, poti accesa baza de date cu instalarea facuta clientului, sa elimini telecomanda sau sa adaugi una noua. Totul din confortul biroului tau.

Cu Nice Cloud, tot ce ai nevoie este mereu sub controlul tau: in spatiul Nice Cloud, intreaga companie poate fi gestionata si monitorizata dintr-un singur tablou de bord. Lista instalatorilor, geolocalizarea clientilor pe harta, prezentarea interventiilor si statisticilor pot fi consultate cu usurinta prin accesarea spatiului tau, fapt care duce la cresterea eficientei si reducerea timpilor de raspuns.

Pro-View, Nice cutting-edge programming tool for the installer on Vimeo

Un serviciu mai bun si profesional, datorita aplicatiilor Nice Pro-View si MyNice Pro!

Descopera mai multe:

Fisa produsului - versiunea in limba engleza

Fisa de produs - versiunea in limba italiana

Fisa de produs - versiunea in limba franceza

Fisa produsului – versiunea in limba spaniola

Fisa de produs - versiunea in limba germana

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Discount 11%
Discount 11%
COD: N-TOO3000KCE
2.826 Lei 2.516 Lei
Kit automatizare poarta culisanta 600Kg Nice ROBUS RB600BDKCE cu cremaliere
Discount 5%
Discount 5%
COD: N-RB600BDKCE promo
2.595 Lei 2.465 Lei
COD: N-IT4WIFI
488 Lei
Kit automatizare porti culisante de 400kg cu 4m cremaliera, Nice Robus 400 KCE Promo
Discount 10%
Discount 10%
COD: N-RB400KCE promo
2.294 Lei 2.065 Lei
COD: rel.WiFi
150 Lei
Kit receptor radio  cu 3 telecomenzi cu doua butoane Inti2 Nice Discount 7%
Discount 7%
COD: N-INTIKIT
530 Lei 494 Lei
COD: N-FLO2R-S
105 Lei
COD: N-PS124
263 Lei
COD: N-MORX
254 Lei
COD: N-EKS
94 Lei
COD: N-PO
22 Lei
COD: N-MOCARD
246 Lei
COD: N-FLOX2
188 Lei
COD: N-MOM
159 Lei
COD: N-SYA1
343 Lei