Casa Iota este primul Sistem de Securitate Do it Yourself care are compatibilitate HomeKit

01/25/2021
de catre Master Adrian

Suportul HomeKit este acum disponibil pentru sistemul de securitate al casei Iota. Actualizarea adauga posibilitatea de a gestiona si vedea starea sistemului prin aplicatia Apple Home si comenzile vocale Siri pe dispozitivele iOS, macOS, Apple Watch si HomePod.

Fiind primul prin aplicatia Home. Orice senzori de miscare, usa sau fereastra conectate sistem de securitate auto-instalat cu suport HomeKit, Iota poate fi armat sau dezarmat la Iota vor aparea in aplicatia Home. Astfel, acum poti sa vezi o transmisiune live pe camera incorporata Iota fara sa parasesti aplicatia. Mai mult, poti folosi Siri ca sa vezi starea alarmei, dar din motive de siguranta nu poti sa-l folosesti pentru a arma sau dezarma sistemul.

 

Fiind singurul sistem de securitate pentru casa Do It Yourself cu HomeKit, suntem incantati sa oferim clientilor Apple o optiune care functioneaza cu interfata lor preferata”, a declarat Chris Carney, CEO si cofondator Nice. „Casa se vrea a fi o casa inteligenta, sigura si accesibila oricui, care se integreaza cu ecosisteme si marci importante. Astfel, oferim comunitatii noastre in crestere un sistem de securitate a casei care raspunde nevoilor ei exacte. Clientii nostri au confortul, intimitatea si securitatea oferite de HomeKit, cat si linistea sufleteasca oferita de optiunile de securitate si monitorizare profesionala a casei."

Adaugarea HomeKit la sistemul de securitate al casei permite clientilor sa „controleze mai mult cu mai putin efort”.

O noua realizare importanta pentru grupul Nice, care dovedeste inca o data ca este un pionier in domeniul caselor inteligente si al securitatii casei. Bravo, Nice!

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu