Cu Nice, sistemele de control sunt acum “fara atingere”!

01/25/2021
de catre Master Adrian

Nice reinterpreteaza interactiunea umana cu tehnologia casei si prezinta Air, un transmitator fara atingere montat pe perete, care te ajuta sa controlezi sistemele de automatizare pentru jaluzele si obloane printr-un simplu gest. Este solutia perfecta in medii unde trebuie sa porti manusi sau unde nu-ti poti folosi mainile, de exemplu in medii medicale sau sterile, in restaurante sau bucatarii de hotel, precum si in spatii comerciale. Oferind un design elegant si rafinat, Air este alegerea ideala pentru cei care doresc sa adauge o nota de eleganta si modernism casei sau biroului lor.

Air face ca interactiunea cu sistemele de automatizare sa fie foarte simpla: pentru a regla jaluzelele sau obloanele, este nevoie doar de o simpla miscare a mainii, fara a atinge dispozitivul. Un senzor detecteaza atunci cand o mana, de xemplu, este in apropiere, o lumina intermitenta LED se aprinde si confirma recunoasterea mainii, iar comanda este apoi transformata in miscare.

Fiind un dispozitiv wireless alimentat cu baterii si eficient din punct de vedere energetic, Air poate fi montat oriunde pe perete, fara a avea nevoie de lucrari de constructie.

Smart, usor de instalat, versatil si elegant, Air este cel mai exclusivist sistem de control Nice.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu