Nice achiziționează ACM, un jucător italian principal în sectorul automatizării obloanelor și a copertinelor

06/15/2018
de catre


Nice achiziționează ACM, o companie cu sediul în Roma, oferind soluții de automatizare pentru obloane și copertine, consolidând astfel poziția sa în segmentul de automatizare a umbrei soarelui, confirmând că este unul dintre cei mai importanți jucători din întreaga lume în ceea ce privește varietatea de soluții oferite.

Înființată în anii '70, în Pomezia, Roma, de către familia Lanzoni, cu scopul de a oferi soluții tehnice la vârf și abilitatea de a intra pe piețe noi, ACM este un furnizor important de soluții pentru automatizarea rulourilor și a coperților cu 2017 cifra de afaceri care se ridică la aproximativ 17 milioane de euro, generată în principal în străinătate, în peste 40 de țări din întreaga lume.

Calitatea "Made in Italy" este o valoare esențială pentru Nisa: ACM oferă o gamă largă de motoare și accesorii pentru clienții internaționali care doresc să automatizeze obloanele și copertinele utilizând soluții simple, personalizabile proiectate și testate de personal calificat în departamentul de cercetare și dezvoltare fabricate și asamblate în Italia, la uzina Pomezia (Roma), în conformitate cu cele mai stricte standarde de calitate.

Lauro Buoro, fondator și președinte al Nisei SpA, a comentat: "Acesta este un pas important pentru Grup, care ne permite să ne continuăm creșterea economică atât prin achiziții cât și prin achiziții în sectorul Automatizări pentru locuințe și clădiri. Mai exact, această achiziție permite Nisei să își consolideze poziția în segmentul de automatizare a ecranului ".

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu