Nice achiziționează FIBARO, unul dintre principalii jucători din întreaga lume în Smart Home, consolidând poziția sa de lider mondial în domeniul Automatizării locuinței și al securității casnice

07/27/2018
de catre


Nice continuă pe calea creșterii internaționale și se extinde în sectorul Smart Home, achiziționând FIBARO, o marcă de lider în domeniu, care oferă un adevărat ecosistem wireless, modular pentru o locuință conectată, controlată și personalizată, adaptată nevoilor specifice ale utilizatorului. Datorită unei oferte și mai largi și mai inovative, Nice este gata să profite de oportunitățile unui segment cu un potențial de creștere ridicat, cum ar fi "Smart Home".

Înființată în 2010, cu sediul în Poznan, Polonia, în doar câțiva ani, FIBARO sa stabilit pe 6 continente și în peste 100 de țări, fiind unul dintre cele mai avansate sisteme wireless pentru Smart Home, proiectând și producând dispozitive cu Z-Wave și HomeKit protocoale în facilitățile și centrele sale de cercetare, cu scopul de a oferi o simplitate maximă în instalare, plug & play, posibilitatea accesului de la distanță și compatibilitatea cu sisteme terțe cum ar fi Apple HomeKit®, Z-Wave, Google Assistant®, Amazon Alexa® și Apple's Siri®.

Competențele FIBARO vor extinde oferta Nice în domeniul sistemelor de automatizare acasă, pentru a transforma viziunea unei locuințe complet conectate în realitate, peste tot în lume. Acest lucru va fi posibil datorită ofertelor complementare ale celor două companii, care au în comun strategia internațională, abordarea gândirii la proiectare, impulsul constant spre inovațiile tehnologice și, cel mai important, dorința de a pune oamenii în centrul atenției, de a dezvolta soluții care sunt ușor de implementat și de utilizat.

FIBARO oferă o gamă completă de produse Smart Home integrate: de la gateway-urile sale "Home Center", care sunt inima sistemului de management al clădirii și a clădirilor, până la cei mai avansați designi de senzori multifuncționali care monitorizează mediul interior pentru factori precum inundațiile , fum și prezența CO, inclusiv senzori care detectează dacă sunt deschise uși și ferestre, alarme acustice și camere de luat vederi. De asemenea, oferă controale inovatoare de căldură care optimizează temperatura casei și permit economii semnificative de energie.

Aplicațiile FIBARO simplifică controlul la distanță al sistemelor, cum ar fi alarmele de acasă, automatizarea și controlul senzorilor. Aplicațiile pentru smartphone-uri și tablete sunt extraordinar de ușor și intuitive și sunt disponibile în App Store, Google Play și pe web. În plus, este posibil să controlați dispozitivele FIBARO prin control vocal, alegând printre mai mulți asistenți virtuali, cum ar fi Google Assistant®, Amazon Alexa® și Apple's Siri® care răspund comenzilor vocale și întrebărilor utilizatorului, permițând gestionarea luminilor, automatizarea, camere video, controlori de căldură, senzori și scenarii în casă. Senzorii FIBARO sunt adaptabili și pot fi conectați la sistemele inteligente și la produsele celor mai renumite branduri internaționale, cum ar fi Abode, Sonos, Philips, D-Link, iRobot, făcând casa mai confortabilă, sigură și ecologică. Accesul la domiciliu și date sunt întotdeauna protejate de cele mai avansate sisteme de criptare.

"Suntem încântați să anunțăm această importantă nouă afacere pentru Grup", a declarat Lauro Buoro, fondator și președinte al Nice SpA. "Aceasta ne permite să accelerăm creșterea prin oferirea unui portofoliu de produse cele mai complete din sectorul Automatizare în Domiciliu și Acasă , consolidând astfel poziția noastră de lider pe piețele mondiale, caracterizată de cererea crescândă de soluții conectate pentru a permite consumatorilor să aibă propriile Smart Home-uri. Nice și Fibaro sunt unite printr-o inovație și digitalizare, precum și printr-o misiune comună: simplificarea vieții cotidiene a oamenilor prin oferirea unei experiențe extraordinare, simple, prietenoase și sigure, într-un spațiu interior pentru un confort maxim. Douăzeci și cinci de ani de la înființarea Nice, dorim să fim punctul de referință în oferirea de soluții de ultimă oră la scară globală în sectoarele Home Automation, Home Security și Smart Home ".

Maciej Fiedler, CEO și fondator al grupului Fibar Group S.A., a comentat: "Suntem bucuroși să participăm la o companie solidă și de succes ca Nice, în expansiune puternică pe piața internațională. Acest lucru va permite să ne consolidăm poziția prin intermediul sinergiilor tehnologice și comerciale. Credem că simplitatea este calea de urmat: cu opt ani în urmă, am luat decizia de a construi un sistem cu adevărat intuitiv și funcțional, pentru o casă primitoare, care este mereu lângă dvs., oriunde ați merge, datorită aplicațiilor pentru smartphone-uri, tablete și PC-urile să aibă informații constante despre și să controleze ceea ce se întâmplă acasă ".

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu