Nice achiziționează V2, o companie italiană care conduce piețele internaționale în soluții pentru automatizarea locuinței și aplicații industriale

08/24/2018
de catre

Nice se dezvoltă în sectorul Automatizării Acasă, achiziționând V2, excelență italiană, care, din 1985, a proiectat și a oferit soluții integrate pentru automatizarea acasă și aplicații industriale. Calea de expansiune internațională și extinderea portofoliului de produse continuă să plaseze Nice printre cei mai importanți jucători din lume în funcție de amploarea soluțiilor oferite în segmentul Smart Home.

Cu sediul în Piemont din Racconigi (provincia Cuneo) și în filialele străine, V2 este o companie internațională în continuă expansiune care cuprinde conceptul de inovație tehnologică în toate formele sale, oferind o gamă completă de sisteme de automatizare pentru porți, porți de garaj, obloane, uși, bariere rutiere, jaluzele interioare, copertine și obloane.

Calitatea, siguranța și fiabilitatea sunt trăsăturile distinctive ale soluțiilor V2, proiectate cu grijă pentru a simplifica circulația zilnică a oamenilor. V2 adaugă valoare muncii profesioniștilor cu instrumente prin intermediul aplicațiilor pentru smartphone-uri și tablete, disponibile în App Store și Google Play Store, care permit gestionarea, controlul și configurarea parametrilor de instalare de la distanță și actualizările firmware-ului, intuitiv și rapid.

Cu o cifră de afaceri de aproximativ 30 de milioane de euro în 2017 și un export de aproximativ 90% în țări străine precum Franța și Spania, marca V2 este răspândită în peste patruzeci de țări ale lumii și include referințe de prestigiu, cum ar fi New York Times Building : zgârie-noriul, proiectat de arhitectul Renzo Piano, acasă al celebrului ziar, a ales excelența italiană a produselor de calitate V2 pentru automatizarea jaluzelelor interioare, contribuind la optimizarea managementului luminii naturale, căldurii, viziunilor externe și intimității.

"Suntem încântați să anunțăm acest nou acord pentru Grup", a declarat Lauro Buoro, fondator și președinte al Nice SpA, "ceea ce ne permite să continuăm pe calea creșterii și achizițiilor organice, oferind una dintre cele mai complete game de tăiere, marginea și soluțiile integrate pentru Home Security și Smart Home, menținând în același timp controlul și creșterea în sectorul Automatizării Acasă, la care se dorește achiziționarea V2. Astăzi, prezența V2 în companiile Grupului Nice ne permite să avem un portofoliu de produse de automatizare care sunt printre cele mai extinse din lume ".

Președintele V2 S.p.A., Antonio Livio Costamagna, declară: "Suntem încântați să fim parte dintr-un grup puternic ca Nice, caracterizat de capacitatea sa de a crește pe piețele externe în expansiune. Această afacere ne va permite să ne lărgim orizonturile datorită sinergiilor tehnologice și comerciale, luând întotdeauna în centrul atenției clienți profesioniști, pentru a oferi utilizatorilor sistemelor noastre emoția unei case și unui mediu de lucru primit, protejat și accesibil ".


Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu