Nice devine acționar principal al companiei Abode din Silicon Valley și proiectează viitorul Smart Home

04/07/2018
de catre
Nice se extinde în sectorul Home Security, anunțând intrarea sa în calitate de acționar majoritar al Abode Systems, Inc., o companie americană specializată în oferirea unei game complete de produse și platforme tehnologice pentru consumatorii finali, pentru o locuință conectată și sigură.

Fondată în 2014, Abode este un start-up tehnologic, cu sediul în Palo Alto, California, Silicon Valley. Abode oferă soluții inteligente pentru securitatea la domiciliu și automatizarea automată a locuinței, combinând cele mai înalte standarde de securitate certificate UL cu opțiunea serviciului de monitorizare profesională, pe lângă hubul clasic de automatizare a locuinței cu ZigBee, Z-Wave și protocoale suplimentare integrate casa inteligentă. Cu un portofoliu mai mare de 15.000 de clienți care operează în 27 de țări, cu 100.000 de dispozitive conectate, în 2017 Abode a înregistrat venituri de aproximativ 7 milioane de dolari pe baza serviciilor de monitorizare expandabile și hardware care oferă performanțe solide și integrare inteligentă, făcându-l una dintre cele mai atrăgătoare Sisteme de securitate "DIY" pentru utilizatorul final, ușor de instalat și cu un magazin de comerț electronic disponibil online.

"Este o operațiune strategică pentru Grup" - declară Lauro Buoro, fondator și președinte al Nice SpA - "care ne va permite să ne extindem pe gama noastră de produse pentru a include sectorul Home Security pentru instalatori și utilizatori finali, consolidând astfel poziția de conducere a Nisei în SUA și America de Nord, o piață care se bucură de o cerere tot mai mare de soluții de automatizare Home & Building automatizată și Home Security. Acest parteneriat reprezintă o pârghie importantă în dialogul direct între Nice și utilizatorul său final, protejând totuși canalele de distribuție Business-to-Business și serviciile oferite profesioniștilor; oferă, de asemenea, oportunități inovatoare de integrare între diferite platforme și opțiuni extraordinare, foarte profitabile de vânzare încrucișată cu potențiali parteneri în sectorul asigurărilor, precum și o gamă de servicii de abonament suplimentare. La 25 de ani de la înființarea Nice, acesta este un alt pas înainte în procesul de creștere internațională, în portofoliul de produse și servicii oferite de grupul nostru, caracterizat printr-un accent puternic pe digitalizare, pentru a deveni punctul de referință în oferta soluții de ultimă generație la scară globală, în domeniul securității la domiciliu și al industriei Smart Home ".

Christopher Carney, CEO și co-fondator al Abode Systems, Inc., declară: "Suntem încântați să anunțăm acest parteneriat și să facem parte din Nice, un lider global solid cu aceleași valori culturale și strategice. Accentul pus de Nice asupra inovației pentru soluțiile tehnologice și cele mai avansate produse de siguranță la domiciliu de pe piață este o potrivire excelentă pentru clienții, partenerii și angajații noștri. Abode se poziționează ca o inițiativă inovatoare în piața inteligentă a pieței de asigurări de locuințe. Am lucrat neîncetat cu o abordare la nivel local pentru a construi produse care sunt simple, flexibile, fiabile și robuste și au lucrat întotdeauna pentru a păstra casele clienților noștri în siguranță. Apreciem concentrarea acordată de Nice asupra designului și experienței utilizatorilor; așteptăm cu nerăbdare să ne alăturăm forțelor pentru a urmări inovarea la cel mai înalt nivel și pentru a face din Abode cea mai căutată alegere pentru securitatea la domiciliu la scară globală. Sunt încrezător că împreună vom construi proiecte extraordinare în viitor ".

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu