NICE este acum pregatit pentru lumea caselor inteligente prin Z-Wave

09/21/2021
de catre Master Robert

Cu scopul de a face produsele noastre din ce in ce mai inovatoare si integrabile, suntem incantati sa va impartasim introducerea, in portofoliul nostru de produse, a interfetei BiDi-ZWave. Pentru prima data,  Nice se deschide catre lumea Z-Wave ™ si confirma viziunea sa despre o lume fara bariere. 

Protocolul Z-Wave ™ este o tehnologie de comunicatii interoperabila, fara fir, bazata pe RF, conceputa special pentru aplicatii de control, monitorizare si citire a starii in medii rezidentiale si comerciale. Testat si implementat pe scara larga in intreaga lume, Z-Wave ™ este unul dintre liderii in controlul wireless, oferind produse „inteligente” la preturi accesibile, fiabile si usor de utilizat pentru multe milioane de oameni in fiecare aspect al vietii lor de zi cu zi.

Noua interfata BiDi-ZWave permite gestionarea automatizarilor Nice Gate & Door prin gateway-uri terte cu protocol de comunicatie Z-Wave ™ .  BiDi-ZWave, datorita dimensiunilor sale mici si compacte, poate fi introdus in unitatea de comanda a oricarei automatizari Nice pentru porti si usi de garaj. In plus, este extrem de usor de instalat si nu necesita programare. In cateva secunde, automatizarile frumoase vor fi complet integrate cu casa ta inteligenta!

CE ESTE NOU?

Interfata  BiDi-ZWave va permite sa  integrati automatizarile Nice Gate & Door cu orice dispozitiv tert care respecta standardul tehnologiei Z-Wave ™ , cum ar fi produsele de casa inteligente marca FIBARO ale grupului Nice . De exemplu, noul gateway Home Center 3 , un dispozitiv modern si fiabil, va permite sa va controlati cu usurinta intreaga casa cu un singur buton, gest sau cuvant. Profitand de functiile IoT, sugereaza posibilitatile de utilizare a automatizarilor Nice in functie de preferintele utilizatorului: va va face smartphone-ul sa va intrebe daca doriti sa deschideti poarta atunci cand deschideti usa din fata; va va permite sa va controlati automatizarile casnice cu asistenti vocali oriunde va aflati; va va avertiza daca senzorii conectati la gateway au detectat o situatie pentru care se recomanda activarea automatizarii. Imbogatirea casei inteligente cu produsele Z-Wave ™ ale grupului Nice va permite sa o evoluati intr-o succesiune modulara in timp: in orice moment, puteti adauga un nou element aplicatiilor existente, in functie de nevoile dvs. reinnoite.

AVANTAJE

1. Automatizarile Nice devin inteligente: controlul si gestionarea automatizarilor Nice sunt imediate si usoare, datorita unei singure aplicatii instalate pe smartphone si mereu actualizata la cea mai recenta versiune disponibila.

2. Automatizarile Nice pot fi gestionate printr-o comanda vocala , cum ar fi Amazon Alexa, Google Assistant si Siri, oriunde te-ai afla.

3. Puteti crea si utiliza scenarii cu automatizarile Nice, profitand de conectivitatea Z-Wave ™ . In functie de preferinte sau obiceiuri, casa inteligenta va va sugera cele mai bune actiuni de realizat.

4. Daca casa dvs. inteligenta este controlata de un gateway FIBARO, asistenta in diagnosticarea si intretinerea automatizarilor Nice este imediata: utilizatorul primeste o notificare in aplicatie care il indruma in rezolvarea problemei sau, in caz de nevoie, sugereaza apelarea instalatorului.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Discount 7%
Discount 7%
COD: N-WINGO2024KCE
2.214 Lei 2.061 Lei
Kit automatizare poarta culisanta 600Kg Nice ROBUS RB600BDKCE cu cremaliere
Discount 26%
Discount 26%
COD: N-RB600BDKCE promo
2.982 Lei 2.200 Lei
Discount 17%
Discount 17%
COD: N-TOO3000KCE*
2.956 Lei 2.450 Lei
COD: N-IT4WIFI
510 Lei
COD: rel.WiFi
150 Lei
Kit automatizare porti culisante 400kg, Nice Robus RB400BDKCE Promo cu 4m cremaliera
Discount 16%
Discount 16%
COD: N-RB400BDKCE promo
2.294 Lei 1.929 Lei
COD: N-FLO2R-S
109 Lei
COD: N-PS124
275 Lei
Kit receptor radio  cu 3 telecomenzi cu doua butoane Inti2 Nice Discount 7%
Discount 7%
COD: N-INTIKIT*
530 Lei 494 Lei
COD: N-MORX
266 Lei
COD: N-EKS
98 Lei
COD: N-PO
24 Lei
COD: N-MOCARD
257 Lei
COD: N-MOM
179 Lei
COD: N-FLO2RE
117 Lei
COD: N-SYA1
338 Lei