R + T 2018: Căutați modalități care nu există (încă) ?

02/21/2018
de catre Robert Master


Nice s-a născut pentru a simplifica viața oamenilor, facilitând mișcările zilnice: scopul sistemelor de automatizare acasă face orice spațiu de locuit exact așa cum locuitorii săi doresc să-l trăiască în orice moment. Un sistem inteligent recunoaște dorințele utilizatorilor și optimizează eficiența energetică a locuinței. Un sistem sigur nu primește doar comenzile utilizatorilor, ci confirmă și executarea acestora. Tehnologia de automatizare a locuinței ar trebui să fie fără întreruperi: sistemele nu ar trebui să fie invazive, ci să citească și să înțeleagă mediul înconjurător, să efectueze acțiunile necesare fără ca utilizatorul să observe.

Acestea sunt căile pe care le explorăm și pe care le vom expune în cadrul expoziției internaționale R + T 2018 din Stuttgart, cel mai important târg mondial pentru rolete, uși, porți și sisteme de protecție solară.

Nice va avea o prezență mare acolo, cu numeroase game de produse afișate și personal din întreaga lume pentru a discuta soluții Nice și pentru a face cateva demonstrații la produse. Ne vom prezenta ca un jucător industrial dinamic și în creștere, inovator și orientat spre viitor, cu accent pe integrarea inteligentă, cu o abordare îndrăzneață a conectivității.

Aceasta va fi o ocazie excepțională și o piatră de hotar pentru grupul nostru, deoarece va coincide cu sărbătorile de 25 de ani de la Nice, în seara zilei de miercuri, 28 februarie împreună vom ridica un pahar la un mare partid la standul Nice & elero.

"Suntem douăzeci și cinci, astfel încât puterea noastră nu vine din tradiție, ci din atitudinea noastră de a pune la îndoială regulile existente, de a încerca căi alternative, cu scopul de a simplifica mișcările tuturor. Suntem tineri, dar am schimbat regulile jocului în sectorul nostru din 1993, când am început. Ca tineri, care intră în a doua fază a vieții lor la 25 de ani, continuăm să ne urmărim visul de viitor fără bariere, cu mai multă maturitate și aceeași pasiune ".

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu