Sistemul Nice BiDirectional cu tehnologie LoRa®, pentru mai mult confort si eficienta mai mare

01/25/2021
de catre Master Adrian

Nice prezinta linia de dispozitive BiDirectional cu tehnologie radio LoRa® cu raza lunga de actiune: transmitatorul BiDirectional Era One LR si receptorul plug-in OXI LR BiDirectional. Este potrivit in special pentru controlul la distante lungi, de pana la 1 km, sau in locuri cu un nivel ridicat de perturbatie radio, pentru a oferi mai mult confort si o eficienta mai mare.

BiDirectional Era One transmitter and OXI receiver with LoRa® technology on Vimeo

Transmitatorul bidirectional LR Era One este singurul control pentru aplicatiile de poarta si usa de pe piata, care adopta protocolul radio LoRa®. Cu transmitatorul Era One LR si receptorul OXI LR poti acum primi feedback la receptia comenzii si starea automatizarii portilor si usilor de garaj. Vibratia si feedback-ul vizual confirma corectitudinea livrarii comenzii.

 

Apasand butonul „informatii”, pozitia automatizarii (Deschis, Inchis sau Partial Deschis) este accesibila in orice moment. Datorita protocolului radio LoRa®, transmisia comenzii este acordata si in medii cu multe perturbatii radio sau obstacole care pot afecta gama de semnal.

 

Era One BiDirectional cu tehnologia LoRa® integreaza si o eticheta NFC. Prin simpla apropiere a smartphone-ului de transmitator, se deschide o pagina web cu informatii suplimentare despre transmitator. Astfel, cu un gest simplu, poti verifica nivelul bateriei si afla functionalitatile sistemului BiDirectional.

 

Descopera mai mult:

 

Fisa produs - versiune in limba engleza

Fisa produs - versiune italiana

Fisa produs - versiune franceza

Fisa produs - versiune germana

Fisa produs - versiune spaniola

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu