Soluțiile noastre pentru automatizarea inteligentă a clădirilor sunt prezentate la The Big 5 Dubai

12/15/2017
de catre Robert Master

Nice este mândră că a participat la Expoziția Big 5 din 26-29 noiembrie la Dubai World Trade Center.

Big 5 este cea mai mare și mai lungă expoziție construcții din Orientul Mijlociu, care atrage anual peste 75.000 de profesioniști din întreaga lume. Arhitecții, consultanții, inginerii, contractorii, dezvoltatorii, comercianții și autoritățile de reglementare participă la The Big 5 pentru a descoperi cele mai recente tendințe și inovații, pentru a desfășura afaceri și pentru a-și dezvolta rețeaua. În acest an, spectacolul a oferit 5 sectoare de produse dedicate pentru 4 zile de întâlniri intense și ateliere certificate.

Nice a participat la evenimentul care a introdus o gamă largă de produse pentru un public de experți din sectorul Automatizări de locuințe și clădiri, standul a fost împărțit în două secțiuni: soluții ușoare de poartă și ușă, inclusiv gama Hi-Speed pentru automatizări cu porți rapide si Soluții Nice Screen, cu accent pe sistemul Era Inn pentru automatizarea inteligentă a jaluzelelor interioare. O zonă specială a fost dedicată sistemelor de control de la Nice, incluzând Air, transmițătorul inovator touchless pentru gestionarea automatizărilor cu un gest simplu, și Agio, dispozitivul elegant și rafinat care integrează blind-urile și controlul luminii.

Specialiști internaționali provenind din peste 45 de țări au vizitat standul de la Nice în timpul evenimentului. Cele mai importante 5 țări înregistrate au fost Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudită, Iran, India și Pakistan.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu