Spy Hi-Speed: usi de garaj mai rapide

01/25/2021
de catre Master Adrian

Seria de sisteme de automatizare Nice Hi-Speed este mai bogata cu Spy Hi-Speed, solutia practica si inteligenta de mare viteza pentru usi sectionale si basculante.

Spy Hi-Speed: faster garage doors on Vimeo

Cu o viteza maxima de pana la 240 mm/s, Spy Hi-Speed este printre cele mai rapide sisteme de automatizare pentru usi de garaj de pe piata. Si asta pentru ca scurteaza timpul de asteptare in fata automatizarii cu 60% fata de automatizarile traditionale. O versiune unica, cu forta de tractiune de 650 N, potrivita pentru usi de pana la 11,5 m2.

 

Spy Hi-Speed este compatibil cu noul protocol radio Nice BiDirectional: receptorul bidirectional OXIBD si transmitatorul bidirectional ON3EBD sunt incluse in kitul Spy Hi-Speed. Mai mult, cu Spy Hi-Speed poti intra si iesi din garaj in siguranta maxima: functia de detectare a obstacolelor inverseaza imediat miscarea motorului daca usa garajului intra in contact cu un obstacol. In plus, sistemul de eliberare ON/OFF permite motorului sa fie eliberat sau blocat in orice pozitie de-a lungul sinei portii, cu un singur gest.

 

Spylight ii face pe instalatorii Spy sa fie si mai “straluciti”: accesoriul plug-and-play pentru familia Spy include 2 LED-uri luminoase usor de folosit in locul becurilor sau luminilor de garaj traditionale cu neon. Modulul complet wireless poate fi instalat direct in Spyrail, fara a avea nevoie de cabluri electrice, si poate fi controlat independent de miscarea usii de garaj.

 

El poate fi pornit si oprit oricand este nevoie, cu butoanele push din Spybox sau emitatoarele radio. Spylight creste de aproximativ 5 ori luminozitatea luminilor de curtoazie standard, suficient pentru a lumina intreagul garaj.

 

Oferta Nice Hi-Speed pentru automatizarea portilor si usilor de garaj este acum cea mai bogata de pe piata si include atat sisteme pentru aplicatii de porti culisante si porti batante, cat si sisteme pentru usi de garaj sectionale sau basculante.

 

Descopera mai mult:

Fisa produsului - versiune in limba engleza

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu