Suntem 25 de ani tineri

03/18/2018
de catre

Pentru a sărbători acest pas important, Nice prezintă o nouă ediție specială a emițătoarelor Inti și Era P, care au fost create cu un decor personalizat pentru a marca aniversarea de la Nice. Aveți posibilitatea să alegeți între cinci culori atractive colorate, perfecte pentru a se potrivi cu starea de spirit a momentului, designul casei sau cele mai recente tendințe de modă. Grafica aleasă pentru această ediție specială dorește să dea valoare diferitelor tradiții culturale, amestecând moștenirea artistică și stilul contemporan: de exemplu, decorarea albastră acordă un omagiu ceramicii tradiționale Delft elaborată în Olanda în secolul al XVI-lea, în timp ce verde și galben modelul reinterpretează un motiv creat de renumitul artist francez Henri Matisse în secolul al XX-lea, iar decorarea alb-negru reamintește teme contemporane abstracte inspirate de natură.

Cu această ediție specială, dorim să acordăm valoare originilor noastre: electronică de control, care a contribuit la succesul de la Nice de la început, pasiunea noastră pentru design, creativitatea noastră și angajamentul de a realiza produse concepute pentru bunăstarea oamenilor.

Născut pentru a ușura viața prin simplificarea mișcărilor de zi cu zi, Nice oferă soluții inteligente de automatizare capabile să asigure că mediul înconjurător este modul în care locuitorii săi ar dori să fie în orice moment.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu