Vă mulțumim că ați făcut R + T 2018 un mare succes!

03/18/2018
de catre Robert Master


Expoziția internațională R + T 2018, cea mai importantă expoziție mondială pentru rulouri, uși, porți și sisteme de protecție solară, a fost un mare succes pentru grupul de la Nice: peste 300 de persoane au venit să viziteze în fiecare zi sediul nostru pentru a descoperii sistemele noastre inteligente, axate pe integrarea inteligentă, cu o abordare îndrăzneață a conectivității. Citiți mai multe despre inovațiile noastre, descărcați noutăți despre produse Nice.

Peste 500 de persoane s-au alaturat marii noastre partide miercuri, 28 februarie, pentru a sarbatori cu noi primii 25 de ani. Mai mult de 600 de fotografii au fost postate pe social media în timpul celor 5 zile ale evenimentului, iar un mare mozaic viu a continuat să crească zi de zi la standul nostru: vă mulțumim că ați făcut parte din Lumea Nice!

Nice se ocupă de mediul înconjurător, iar participarea noastră la expoziția R + T a fost organizată în urma unei abordări durabile. Părțile din standul de la Nice vor fi reciclate pentru a crea obiecte simple și obiecte obișnuite de zi cu zi, cum ar fi cumpărătorii sau rucsaci, printr-un proces "upcycling". În plus, vesela folosită în timpul târgului este un exemplu concret al economiei circulare: toate articolele sunt realizate în întregime din materiale naturale compostabile din surse regenerabile și sunt 100% reciclabile.

Suntem de 25 de ani, suntem tineri si căutăm căi care nu există (încă), gata să facă față cu noi provocări și oportunități cu tine.

Suntem cu toții #MadeOfNice!Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu