Yubii Home, noua ta experienta pentru Smart Home.

12/22/2021
de catre Mihai Aftene
Yubii Home, noua ta experienta pentru Smart Home.

Yubii Home este noua ta experienta pentru casa inteligenta, un device care are grija de confortul si siguranta familiei tale. Gateway-ul inteligent comunica cu toate dispozitivele inteligente, primeste date de la senzori, le proceseaza si efectueaza actiunile adecvate.

Yubii Home – Your new smart home experience from Nice Group on Vimeo.

Casa ta devine inteligenta, viata ta devine mai buna si mai simpla, cu Yubii Home. Datorita integrarii cu o gama larga de senzori si sisteme de automatizare, Yubii Home poate gestiona si controla toate aplicatiile de acasa. Cu Yubii Home poti sa pornesti sistemul de incalzire, sa incui usile, sa aprinzi luminile, sa dai drumul la muzica, sa controlezi portile si usile, aparatele electrice cu o simpla comanda. O casa inteligenta te ajuta sa creezi conditiile potrivite pentru sanatatea ta prin controlul umiditatii, incalzire inteligenta, detectarea fumului si notificarea in cazul unor situatii periculoase. Datorita compatibilitatii cu o gama larga de dispozitive, Yubii Home este ideal pentru toate nevoile tale.Datorita controlului inteligent al incalzirii, luminii si monitorizarii sarcinilor electrice, va puteti reduce consumul de energie si factura la incalzire. Micile gesturi de zi cu zi in casa ta pot avea un impact mare asupra planetei.

O casa inteligenta inseamna in primul rand cresterea confortului si usurarea activitatilor de zi cu zi. Scenariile automate, controlul vocal, telecomanda de pe toate dispozitivele dumneavoastra va vor facilita rutina zilnica, astfel va puteti controla casa inteligenta in cel mai simplu mod printr-o simpla apasare de buton, un gest sau un cuvant.

Yubii Home este hub-ul inteligent care conecteaza tehnologiile Nice: FIBARO si ELERO, chiar si pe cele pe care le-ati instalat deja. Mai mult, este facut pentru a integra peste 3.000 de dispozitive terte datorita suportului unei camere IP, celor 5 plug-in-uri ale sale si prin compatibilitatea protocoalelor Z-Wave si WiFi. Indiferent daca aveti deja porti automate, usi de garaj, sisteme de sonorizare sau multe altele trebuie doar sa completati sistemele cu Yubii Home. 

Modul Wi-Fi / releu wireless pentru automatizari porti
Transport Gratuit
COD: rel.WiFi
150 Lei
Discount 14%
Transport Gratuit
Discount 14%
COD: N-RB600BDKCE promo
2.828 Lei 2.432 Lei
Discount 15%
Transport Gratuit
Discount 15%
COD: N-RB400BDKCE promo
2.264 Lei 1.924 Lei
COD: N-IT4WIFI
482 Lei
COD: N-FLO2RE
110 Lei
COD: N-SHEL75KCE
[Contactati-ne pentru un pret]
COD: N-FLO2R-S
103 Lei
Discount 5%
Transport Gratuit
Discount 5%
COD: N-TTN3724HSKCE
3.860 Lei 3.667 Lei
COD: N-PS124
260 Lei
COD: N-EKS
93 Lei
Kit automatizare porti batante max.2x3m Nice TOO3024KCE
Discount 15%
Transport Gratuit
Discount 15%
COD: N-TOO3024BDKCE promo
2.803 Lei 2.383 Lei