Yubii, noul ecosistem Nice

01/25/2021
de catre Master Adrian

Noul ecosistem Nice Yubii este solutia ideala atat pentru cei care doresc sa eficientizeze automatizarea casei, cat si pentru cei care doresc sa o automatizeze.

Prin hub-ul Core, un centru de control adevarat si inima sistemului Yubii, conectat la reteaua Wi-Fi a casei, acum este posibil sa te conectezi si sa faci toate automatizarile tale Nice sa interactioneze intre ele. Cu noul hub, poti crea scenariipersonalizate pe baza nevoilor individuale ale fiecaruia: poti aprinde luminile gradinii de fiecare data cand garajul este deschis si deschide toate obloanele, dar si usa garajului, atunci cand vrei sa-ti lasi cainele sa iasa.

Aplicatia MyNice Welcome, disponibila gratuit pe Apple Store si Google Play, iti permite sa folosesti ecosistemul Yubii de la distanta direct de pe smartphone-ul tau. De fapt, in orice moment si oriunde ai fi, poti sa gestionezi copertinele, obloanle, usile de garaj, portile, barierele si luminile pentru a avea un control complet al casei tale. La intoarcere, poti gasi usa garajului deja deschisa sau poti verifica daca poarta este perfect inchisa atunci cand nu esti acasa.

Telecomenzile bidirectionale Nice Era One BD (pentru controlul portilor si usilor de garaj) si Era P BD (pentru copertine si obloane) sunt, de asemenea, o parte integranta a noului ecosystem. Ele informeaza nu doar despre starea automatizarilor (Deschis, Inchis, In Miscare), dar si despre receptia comenzilor.

Semnalele luminoase tactile si acustice (3 culori - verde, rosu si portocaliu -, o vibratie pentru Era One BD sau un semnal acustic pentru Era P BD) iti permit sa controlezi de la distanta daca automatizarile au primit corect comanda.

Telecomenzile comunica cu toate receptoarele bidirectionale, inclusiv cu cele care controleaza copertinele, jaluzelele si obloanele rulante, marind raza de actiune, astfel incat sa poti acoperi intreaga casa cu o singura comanda.

Siguranta, confort si control.

Mai multe informatii aici

Brosura Yubii

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu