Discount 8%

Kit complet automatizare poarta culisanta 5m, 500kg, Nice HI-SPEED Robus500HS

Scrie o recenzie
 • Automatizari porti batante, culisante, garaj si bariere auto la cel mai mic pret.

 • Suport tehnic gratuit

 • Livrare rapida

 • Tel. 0348 88 00 21
Pret vechi: 2.535 Lei
2.335 Lei
Discount: 200 Lei (8%)
N-RB500HSMF5
+

Kit complet automatizare poarta culisanta 5m, 500kg, Nice HI-SPEED Robus500HS

Acest pachet este recomandat pentru automatizarea portilor culisante cu lungime maxima de 5m (deschidere utila). Pachetele Nice Original Full se vor instala cu setare de inchidere automata, semi-automata sau manuala, avand in componenta setul de safety (set de fotocelule); nu este necesara supravegherea portii pe timpul operarii.

Motoreductor ireversibil Nice ROBUS 500 HS conceput pentru automatizarea portilor culisante de maxim 500kg, ce dezvolta 360Nm cuplu maxim la accelerare cu o putere absorbita de 450W.

Foarte puternic si rapid, motorul de poarta culisanta NICE Robus500HS este conceput pentru aplicatii industriale destinate utilizarii intese cu manevre rapide de deschidere si de inchidere, cu o viteza de manevrare de pana la 44 cm/s.

De exemplu, pentru deschiderea unei porţi de 4 m este nevoie de aproximativ 10* secunde cu RB250HS și de aproximativ 9* secunde cu RB500HS.

Nice ROBUS 500 HS dispune de limitator de cursa electromecanic, senzor de temperatura ce adapteaza forta motorului la conditiile climatice, adaptand in acelasi timp si protectia termica. Sistemul BlueBus permite conexiuni cu doar doua fire intre unitatea de comanda si pana la 7 perechi de fotocelule din seria MoonBus, dispozitive de comanda, de siguranta si semnalizare.

 • Simplu: datorita sistemului BlueBUS care permite conexiuni cu doar doua fire intre unitatea de comanda si pana la 7 perechi de fotocelule, dispozitive de comanda, de siguranta si semnalizare.

 • Practic: centrala de comanda si baterii tampon PS124 (optionale) care pot fi conectate prin intermediul unui conector comod cu cuplare ghidata, amplasate in Robus.
 • Performant: senzorul de temperatura adapteaza forta motorului la conditiile climatice, adaptand în acelasi timp si protectia termica. O selectie master/slave sincronizeaza in mod automat chiar si 2 motoare, permitand automatizarea portilor culisante cu doua canaturi contrapuse.
 • Inteligent: datorita sistemului de detectare a obstacolelor si programarii automate a timpilor de lucru. Autodiagnostic cu semnalizare prin led intermitent. 8 niveluri de programare.
 • Sigur: accelerare și decelerare reglabile, la inceputul si sfarsitul fiecarei manevre.
 • Solid: deblocare cu maneta din aluminiu si deschidere simplificata.
 • Silentios: motoreductor cu rulmenti.
Nice OXIBD este un receptor radio bidirectional cu 4 canale si frecventa 433,92 MHz. Receptor special conceput pentru automatizari de porti, usi de garaj si bariere auto. Receptorul radio bidirectional OXIBD este compatibil cu telecomenzile Nice O-Code, FloR, TTS, Smilo, Flo si BD. OXIBD este compatibil cu toate unitatile de comanda de la Nice cu conector SM si astfel poate face si automatizarile Nice existente bidirectionale. OXIBD recunoaste automat caracteristicile unitatii de comanda in care a fost instalata. Receptor radio bidirectional cu 4 canale, Nice OXIBD
Telecomanda Nice flo2re

Telecomanda cu 2 butoane la indemana ta

Deschiderea portilor batante se realizeaza cu o simpla apasare de buton pe telecomanda Nice FLO2RE, care are o raza de actiune de maxim 50m (in camp deschis).Este compatibila cu sistemele de automatizare NICE, iar datorita algoritmului Rolling Code propietar, aceasta telecomanda nu va putea fi copiata.Butoanele telecomenzii vor putea indeplini, in functie de programare, functii de Open, Close, Stop sau Step by Step

Lampa de semnalizare tip girofar NICE ELDC adaptata sa lucreze in sistemul de automatizare a portilor culisante, batante dar si bariere auto stradale marca NICE. Lampa de semnalizare NICE ELDC din gama Era Light dispune de iluminare cu LED pentru un consum redus de energie dar si iluminare eficienta ce garanteaza fiabilitatea si stabilitatea parametrilor de performanta pentru perioada indelungata de functionare. Lampa de semnalizare ELDC este o completare perfecta a sistemului de automatizare NICE. Datorita acestui fapt, siguranta functionarii sistemelor de zi cu zi este imbunatatita. Lampa semnalizare cu LED pentru automatizarile NICE, ELDC

Cremaliera din plastic cu insertie metalica pentru porti culisante, Nice

Fotocelule Nice ERA M EPMB cu tehnologie BlueBus de ultima generatie care permite conectarea rapida a fotocelulelor Nice folosind doar 2 fire. Dispozitive de siguranta prin infrarosu capabile sa detecteze obstacolele care impiedica miscarea portilor.

 

Fotocelule Nice EPM
Kit complet automatizare poarta culisanta 5m, 500kg, Nice HI-SPEED Robus500HS

Kit-ul Full cu actionare rapida Nice HI-SPEED Robus500HS contine : 

 • motoreductor cu deschidere rapida Nice Robus500HS
 • receptor radio bidirectional
 • telecomanda cu 2 butoane FLO2RE
 • 5m cremaliera zincata
 • lampa de semnalizare Led
 • set fotocelule aplicate cu tehnologie BlueBus.

Specificatii tehnice Nice Robus 500 HS:

COD RB500HS
ALIMENTARE 230 (Vac 50/60 Hz)
ABSORBTIE 2,2(A)
PUTERE 450(W)
VITEZA 0,44 (m/s)
FORTA 360(N)
CICLU DE LUCRU 20 (CICLURI/ORA)
GRAD DE PROTECTIE IP44
TIMP DE FUNCTIONARE -20 ÷ +50(°C MIN/MAX)
DIMENSIUNI 330x210x303 h
GREUTATE 11 (kg)

 

Disponibilitate:
La comanda

Automatizari

Alimentare Motor:
 • Motor 24V
Greutate maxima poarta:
 • 500 kg
Selector Kit:
 • Pachet Master Full
Tip automatizare:
 • Culisanta

Manual instalare Nice Robus 500HS (Manual_instalare_Nice_Robus_250HS,_RB500HS-Nice.pdf, 3,122 Kb) [Descarcare]

Gama Nice de mare viteza (Gama_NICE_de_mare_viteza-_Nice.pdf, 1,995 Kb) [Descarcare]

Nici o recenzie postata

Alti clienti au cumparat

COD: N-ROA8
65 Lei
COD: N-FLO2R-S
97 Lei