Spy Hi-Speed: usi de garaj mai rapide

01/25/2021
de catre Master Robert

Seria de sisteme de automatizare Nice Hi-Speed este mai bogata cu Spy Hi-Speed, solutia practica si inteligenta de mare viteza pentru usi sectionale si basculante.

Spy Hi-Speed: faster garage doors on Vimeo

Cu o viteza maxima de pana la 240 mm/s, Spy Hi-Speed este printre cele mai rapide sisteme de automatizare pentru usi de garaj de pe piata. Si asta pentru ca scurteaza timpul de asteptare in fata automatizarii cu 60% fata de automatizarile traditionale. O versiune unica, cu forta de tractiune de 650 N, potrivita pentru usi de pana la 11,5 m2.

 

Spy Hi-Speed este compatibil cu noul protocol radio Nice BiDirectional: receptorul bidirectional OXIBD si transmitatorul bidirectional ON3EBD sunt incluse in kitul Spy Hi-Speed. Mai mult, cu Spy Hi-Speed poti intra si iesi din garaj in siguranta maxima: functia de detectare a obstacolelor inverseaza imediat miscarea motorului daca usa garajului intra in contact cu un obstacol. In plus, sistemul de eliberare ON/OFF permite motorului sa fie eliberat sau blocat in orice pozitie de-a lungul sinei portii, cu un singur gest.

 

Spylight ii face pe instalatorii Spy sa fie si mai “straluciti”: accesoriul plug-and-play pentru familia Spy include 2 LED-uri luminoase usor de folosit in locul becurilor sau luminilor de garaj traditionale cu neon. Modulul complet wireless poate fi instalat direct in Spyrail, fara a avea nevoie de cabluri electrice, si poate fi controlat independent de miscarea usii de garaj.

 

El poate fi pornit si oprit oricand este nevoie, cu butoanele push din Spybox sau emitatoarele radio. Spylight creste de aproximativ 5 ori luminozitatea luminilor de curtoazie standard, suficient pentru a lumina intreagul garaj.

 

Oferta Nice Hi-Speed pentru automatizarea portilor si usilor de garaj este acum cea mai bogata de pe piata si include atat sisteme pentru aplicatii de porti culisante si porti batante, cat si sisteme pentru usi de garaj sectionale sau basculante.

 

Descopera mai mult:

Fisa produsului - versiune in limba engleza

 

Cu Nice, sistemele de control sunt acum “fara atingere”!

01/25/2021
de catre Master Robert

Nice reinterpreteaza interactiunea umana cu tehnologia casei si prezinta Air, un transmitator fara atingere montat pe perete, care te ajuta sa controlezi sistemele de automatizare pentru jaluzele si obloane printr-un simplu gest. Este solutia perfecta in medii unde trebuie sa porti manusi sau unde nu-ti poti folosi mainile, de exemplu in medii medicale sau sterile, in restaurante sau bucatarii de hotel, precum si in spatii comerciale. Oferind un design elegant si rafinat, Air este alegerea ideala pentru cei care doresc sa adauge o nota de eleganta si modernism casei sau biroului lor.

Air face ca interactiunea cu sistemele de automatizare sa fie foarte simpla: pentru a regla jaluzelele sau obloanele, este nevoie doar de o simpla miscare a mainii, fara a atinge dispozitivul. Un senzor detecteaza atunci cand o mana, de xemplu, este in apropiere, o lumina intermitenta LED se aprinde si confirma recunoasterea mainii, iar comanda este apoi transformata in miscare.

Fiind un dispozitiv wireless alimentat cu baterii si eficient din punct de vedere energetic, Air poate fi montat oriunde pe perete, fara a avea nevoie de lucrari de constructie.

Smart, usor de instalat, versatil si elegant, Air este cel mai exclusivist sistem de control Nice.

Casa Iota este primul Sistem de Securitate Do it Yourself care are compatibilitate HomeKit

01/25/2021
de catre Master Robert

Suportul HomeKit este acum disponibil pentru sistemul de securitate al casei Iota. Actualizarea adauga posibilitatea de a gestiona si vedea starea sistemului prin aplicatia Apple Home si comenzile vocale Siri pe dispozitivele iOS, macOS, Apple Watch si HomePod.

Fiind primul prin aplicatia Home. Orice senzori de miscare, usa sau fereastra conectate sistem de securitate auto-instalat cu suport HomeKit, Iota poate fi armat sau dezarmat la Iota vor aparea in aplicatia Home. Astfel, acum poti sa vezi o transmisiune live pe camera incorporata Iota fara sa parasesti aplicatia. Mai mult, poti folosi Siri ca sa vezi starea alarmei, dar din motive de siguranta nu poti sa-l folosesti pentru a arma sau dezarma sistemul.

 

Fiind singurul sistem de securitate pentru casa Do It Yourself cu HomeKit, suntem incantati sa oferim clientilor Apple o optiune care functioneaza cu interfata lor preferata”, a declarat Chris Carney, CEO si cofondator Nice. „Casa se vrea a fi o casa inteligenta, sigura si accesibila oricui, care se integreaza cu ecosisteme si marci importante. Astfel, oferim comunitatii noastre in crestere un sistem de securitate a casei care raspunde nevoilor ei exacte. Clientii nostri au confortul, intimitatea si securitatea oferite de HomeKit, cat si linistea sufleteasca oferita de optiunile de securitate si monitorizare profesionala a casei."

Adaugarea HomeKit la sistemul de securitate al casei permite clientilor sa „controleze mai mult cu mai putin efort”.

O noua realizare importanta pentru grupul Nice, care dovedeste inca o data ca este un pionier in domeniul caselor inteligente si al securitatii casei. Bravo, Nice!

Sistemul Nice BiDirectional cu tehnologie LoRa®, pentru mai mult confort si eficienta mai mare

01/25/2021
de catre Master Robert

Nice prezinta linia de dispozitive BiDirectional cu tehnologie radio LoRa® cu raza lunga de actiune: transmitatorul BiDirectional Era One LR si receptorul plug-in OXI LR BiDirectional. Este potrivit in special pentru controlul la distante lungi, de pana la 1 km, sau in locuri cu un nivel ridicat de perturbatie radio, pentru a oferi mai mult confort si o eficienta mai mare.

BiDirectional Era One transmitter and OXI receiver with LoRa® technology on Vimeo

Transmitatorul bidirectional LR Era One este singurul control pentru aplicatiile de poarta si usa de pe piata, care adopta protocolul radio LoRa®. Cu transmitatorul Era One LR si receptorul OXI LR poti acum primi feedback la receptia comenzii si starea automatizarii portilor si usilor de garaj. Vibratia si feedback-ul vizual confirma corectitudinea livrarii comenzii.

 

Apasand butonul „informatii”, pozitia automatizarii (Deschis, Inchis sau Partial Deschis) este accesibila in orice moment. Datorita protocolului radio LoRa®, transmisia comenzii este acordata si in medii cu multe perturbatii radio sau obstacole care pot afecta gama de semnal.

 

Era One BiDirectional cu tehnologia LoRa® integreaza si o eticheta NFC. Prin simpla apropiere a smartphone-ului de transmitator, se deschide o pagina web cu informatii suplimentare despre transmitator. Astfel, cu un gest simplu, poti verifica nivelul bateriei si afla functionalitatile sistemului BiDirectional.

 

Descopera mai mult:

 

Fisa produs - versiune in limba engleza

Fisa produs - versiune italiana

Fisa produs - versiune franceza

Fisa produs - versiune germana

Fisa produs - versiune spaniola

Yubii, noul ecosistem Nice

01/25/2021
de catre Master Robert

Noul ecosistem Nice Yubii este solutia ideala atat pentru cei care doresc sa eficientizeze automatizarea casei, cat si pentru cei care doresc sa o automatizeze.

Prin hub-ul Core, un centru de control adevarat si inima sistemului Yubii, conectat la reteaua Wi-Fi a casei, acum este posibil sa te conectezi si sa faci toate automatizarile tale Nice sa interactioneze intre ele. Cu noul hub, poti crea scenariipersonalizate pe baza nevoilor individuale ale fiecaruia: poti aprinde luminile gradinii de fiecare data cand garajul este deschis si deschide toate obloanele, dar si usa garajului, atunci cand vrei sa-ti lasi cainele sa iasa.

Aplicatia MyNice Welcome, disponibila gratuit pe Apple Store si Google Play, iti permite sa folosesti ecosistemul Yubii de la distanta direct de pe smartphone-ul tau. De fapt, in orice moment si oriunde ai fi, poti sa gestionezi copertinele, obloanle, usile de garaj, portile, barierele si luminile pentru a avea un control complet al casei tale. La intoarcere, poti gasi usa garajului deja deschisa sau poti verifica daca poarta este perfect inchisa atunci cand nu esti acasa.

Telecomenzile bidirectionale Nice Era One BD (pentru controlul portilor si usilor de garaj) si Era P BD (pentru copertine si obloane) sunt, de asemenea, o parte integranta a noului ecosystem. Ele informeaza nu doar despre starea automatizarilor (Deschis, Inchis, In Miscare), dar si despre receptia comenzilor.

Semnalele luminoase tactile si acustice (3 culori - verde, rosu si portocaliu -, o vibratie pentru Era One BD sau un semnal acustic pentru Era P BD) iti permit sa controlezi de la distanta daca automatizarile au primit corect comanda.

Telecomenzile comunica cu toate receptoarele bidirectionale, inclusiv cu cele care controleaza copertinele, jaluzelele si obloanele rulante, marind raza de actiune, astfel incat sa poti acoperi intreaga casa cu o singura comanda.

Siguranta, confort si control.

Mai multe informatii aici

Brosura Yubii

"Make the Wonder Ordinary"

10/23/2018
de catre

Nice lansează o nouă campanie de publicitate care vizează utilizatorii finali care vor merge în aer în același timp în octombrie în Italia și Franța, iar apoi în restul Europei începând din ianuarie.

Inspirat de promisiunea mărcii "Make the Wonder Ordinary", tema creativă dorește să împărtășească mesajul potrivit căruia tehnologia Nice, în simplitatea sa extraordinară, poate face plăcut surprinzătoare acțiunile de zi cu zi, cum ar fi controlul de la distanță a blind-urilor sau închiderea ușii de garaj.

"Astăzi, compania noastră se confruntă cu o creștere puternică, iar această campanie extrem de emoțională exprimă pe deplin unicitatea și diversitatea brandului nostru" - spune Massimo Riggio, directorul marketingului la Nice - "soluțiile Nice Home Automation nu numai că fac viața mai ușoară - noi ca să creadă că ei încă mai pot relua simțul oamenilor de mirare și capacitatea de a fi surprinși de tehnologie. Adesea uităm ce tehnologie și dedicarea oamenilor care o creează ne permit să facem - este cu adevărat surprinzător ".

Campania a fost dezvoltată împreună cu grupul WPP și, în special, cu Ogilvy Italia, în ceea ce privește strategia și activitatea de creație. Tema creativă va fi afișată în cele mai aglomerate aeroporturi din Italia și Franța, precum și în stațiile feroviare italiene, publicate în revistele de design interior, difuzate pe radioul italian și distribuite în mediile digitale - în special pe portalurile web principale, în conformitate cu ţintă.

Paolo Iabichino, Chief Creative Officer la Ogilvy, explică: "Lucrarea creativă dezvoltă conceptul" A face minunatul ordinar "punând oamenii" extraordinari "în fața și centrul. Frumoasele sisteme lasă mesmerizate chiar și acei oameni care sunt mai obișnuiți să uimească, decât să fie uimiți. O lume plină de culoare și pop, în care inovația și spiritul antreprenorial al mărcii sunt traduse și interpretate de protagoniștii campaniei, cu fotografii extraordinare care le captează pe deplin uimirea ".

Proiectul a fost dezvoltat împreună cu renumitul fotograf Rankin din Londra, care a regizat aspectele vizuale ale campaniei. Decizia de a implica Rankin este în concordanță cu caracteristicile inovatoare și ambițioase ale Nice, deoarece el este faimos în întreaga lume pentru portretele sale out-of-the-box.

În cele din urmă, această campanie este formată din oameni. Încă de la începutul carierei mele, am intrat în lumea fotografiilor pentru a lucra cu personaje unice și a captura o imagine autentică. Această campanie mi-a oferit o altă ocazie pentru a face acest lucru. Nu numai că am subliniat avantajele produsului, dar și am sărbătorit personalitatea bogată a fiecărui membru distribuit și am iubit fiecare secundă ", spune Rankin.

Nice achiziționează V2, o companie italiană care conduce piețele internaționale în soluții pentru automatizarea locuinței și aplicații industriale

08/24/2018
de catre

Nice se dezvoltă în sectorul Automatizării Acasă, achiziționând V2, excelență italiană, care, din 1985, a proiectat și a oferit soluții integrate pentru automatizarea acasă și aplicații industriale. Calea de expansiune internațională și extinderea portofoliului de produse continuă să plaseze Nice printre cei mai importanți jucători din lume în funcție de amploarea soluțiilor oferite în segmentul Smart Home.

Cu sediul în Piemont din Racconigi (provincia Cuneo) și în filialele străine, V2 este o companie internațională în continuă expansiune care cuprinde conceptul de inovație tehnologică în toate formele sale, oferind o gamă completă de sisteme de automatizare pentru porți, porți de garaj, obloane, uși, bariere rutiere, jaluzele interioare, copertine și obloane.

Calitatea, siguranța și fiabilitatea sunt trăsăturile distinctive ale soluțiilor V2, proiectate cu grijă pentru a simplifica circulația zilnică a oamenilor. V2 adaugă valoare muncii profesioniștilor cu instrumente prin intermediul aplicațiilor pentru smartphone-uri și tablete, disponibile în App Store și Google Play Store, care permit gestionarea, controlul și configurarea parametrilor de instalare de la distanță și actualizările firmware-ului, intuitiv și rapid.

Cu o cifră de afaceri de aproximativ 30 de milioane de euro în 2017 și un export de aproximativ 90% în țări străine precum Franța și Spania, marca V2 este răspândită în peste patruzeci de țări ale lumii și include referințe de prestigiu, cum ar fi New York Times Building : zgârie-noriul, proiectat de arhitectul Renzo Piano, acasă al celebrului ziar, a ales excelența italiană a produselor de calitate V2 pentru automatizarea jaluzelelor interioare, contribuind la optimizarea managementului luminii naturale, căldurii, viziunilor externe și intimității.

"Suntem încântați să anunțăm acest nou acord pentru Grup", a declarat Lauro Buoro, fondator și președinte al Nice SpA, "ceea ce ne permite să continuăm pe calea creșterii și achizițiilor organice, oferind una dintre cele mai complete game de tăiere, marginea și soluțiile integrate pentru Home Security și Smart Home, menținând în același timp controlul și creșterea în sectorul Automatizării Acasă, la care se dorește achiziționarea V2. Astăzi, prezența V2 în companiile Grupului Nice ne permite să avem un portofoliu de produse de automatizare care sunt printre cele mai extinse din lume ".

Președintele V2 S.p.A., Antonio Livio Costamagna, declară: "Suntem încântați să fim parte dintr-un grup puternic ca Nice, caracterizat de capacitatea sa de a crește pe piețele externe în expansiune. Această afacere ne va permite să ne lărgim orizonturile datorită sinergiilor tehnologice și comerciale, luând întotdeauna în centrul atenției clienți profesioniști, pentru a oferi utilizatorilor sistemelor noastre emoția unei case și unui mediu de lucru primit, protejat și accesibil ".


Nice achiziționează FIBARO, unul dintre principalii jucători din întreaga lume în Smart Home, consolidând poziția sa de lider mondial în domeniul Automatizării locuinței și al securității casnice

07/27/2018
de catre


Nice continuă pe calea creșterii internaționale și se extinde în sectorul Smart Home, achiziționând FIBARO, o marcă de lider în domeniu, care oferă un adevărat ecosistem wireless, modular pentru o locuință conectată, controlată și personalizată, adaptată nevoilor specifice ale utilizatorului. Datorită unei oferte și mai largi și mai inovative, Nice este gata să profite de oportunitățile unui segment cu un potențial de creștere ridicat, cum ar fi "Smart Home".

Înființată în 2010, cu sediul în Poznan, Polonia, în doar câțiva ani, FIBARO sa stabilit pe 6 continente și în peste 100 de țări, fiind unul dintre cele mai avansate sisteme wireless pentru Smart Home, proiectând și producând dispozitive cu Z-Wave și HomeKit protocoale în facilitățile și centrele sale de cercetare, cu scopul de a oferi o simplitate maximă în instalare, plug & play, posibilitatea accesului de la distanță și compatibilitatea cu sisteme terțe cum ar fi Apple HomeKit®, Z-Wave, Google Assistant®, Amazon Alexa® și Apple's Siri®.

Competențele FIBARO vor extinde oferta Nice în domeniul sistemelor de automatizare acasă, pentru a transforma viziunea unei locuințe complet conectate în realitate, peste tot în lume. Acest lucru va fi posibil datorită ofertelor complementare ale celor două companii, care au în comun strategia internațională, abordarea gândirii la proiectare, impulsul constant spre inovațiile tehnologice și, cel mai important, dorința de a pune oamenii în centrul atenției, de a dezvolta soluții care sunt ușor de implementat și de utilizat.

FIBARO oferă o gamă completă de produse Smart Home integrate: de la gateway-urile sale "Home Center", care sunt inima sistemului de management al clădirii și a clădirilor, până la cei mai avansați designi de senzori multifuncționali care monitorizează mediul interior pentru factori precum inundațiile , fum și prezența CO, inclusiv senzori care detectează dacă sunt deschise uși și ferestre, alarme acustice și camere de luat vederi. De asemenea, oferă controale inovatoare de căldură care optimizează temperatura casei și permit economii semnificative de energie.

Aplicațiile FIBARO simplifică controlul la distanță al sistemelor, cum ar fi alarmele de acasă, automatizarea și controlul senzorilor. Aplicațiile pentru smartphone-uri și tablete sunt extraordinar de ușor și intuitive și sunt disponibile în App Store, Google Play și pe web. În plus, este posibil să controlați dispozitivele FIBARO prin control vocal, alegând printre mai mulți asistenți virtuali, cum ar fi Google Assistant®, Amazon Alexa® și Apple's Siri® care răspund comenzilor vocale și întrebărilor utilizatorului, permițând gestionarea luminilor, automatizarea, camere video, controlori de căldură, senzori și scenarii în casă. Senzorii FIBARO sunt adaptabili și pot fi conectați la sistemele inteligente și la produsele celor mai renumite branduri internaționale, cum ar fi Abode, Sonos, Philips, D-Link, iRobot, făcând casa mai confortabilă, sigură și ecologică. Accesul la domiciliu și date sunt întotdeauna protejate de cele mai avansate sisteme de criptare.

"Suntem încântați să anunțăm această importantă nouă afacere pentru Grup", a declarat Lauro Buoro, fondator și președinte al Nice SpA. "Aceasta ne permite să accelerăm creșterea prin oferirea unui portofoliu de produse cele mai complete din sectorul Automatizare în Domiciliu și Acasă , consolidând astfel poziția noastră de lider pe piețele mondiale, caracterizată de cererea crescândă de soluții conectate pentru a permite consumatorilor să aibă propriile Smart Home-uri. Nice și Fibaro sunt unite printr-o inovație și digitalizare, precum și printr-o misiune comună: simplificarea vieții cotidiene a oamenilor prin oferirea unei experiențe extraordinare, simple, prietenoase și sigure, într-un spațiu interior pentru un confort maxim. Douăzeci și cinci de ani de la înființarea Nice, dorim să fim punctul de referință în oferirea de soluții de ultimă oră la scară globală în sectoarele Home Automation, Home Security și Smart Home ".

Maciej Fiedler, CEO și fondator al grupului Fibar Group S.A., a comentat: "Suntem bucuroși să participăm la o companie solidă și de succes ca Nice, în expansiune puternică pe piața internațională. Acest lucru va permite să ne consolidăm poziția prin intermediul sinergiilor tehnologice și comerciale. Credem că simplitatea este calea de urmat: cu opt ani în urmă, am luat decizia de a construi un sistem cu adevărat intuitiv și funcțional, pentru o casă primitoare, care este mereu lângă dvs., oriunde ați merge, datorită aplicațiilor pentru smartphone-uri, tablete și PC-urile să aibă informații constante despre și să controleze ceea ce se întâmplă acasă ".

Nice și comunitatea de arhitecți urmăresc viitorul tehnologiilor pentru a îmbunătăți confortul și eficiența clădirilor

06/21/2018
de catre


În colaborare cu EdicomEdizioni și cu sponsorizarea FederlegnoArredo și Assotende, Nice și Green Building Connected Italia au promovat și organizat un seminar dedicat arhitecților, inginerilor și designerilor pe tema "Conectat în viață". Cum tehnologia în clădiri poate face casele mai confortabile. Evenimentul a reunit aproximativ 80 de arhitecți și designeri în TheNicePlace, cu experți în domeniu și profesori care au luat parte în calitate de vorbitori.

În special, participanții au inclus pe Mauro Roglieri, secretar al capitolelor Veneto și Friuli-Venezia Giulia din GBC Italia și directorul general al MR Energy, Michele De Carli, profesor asociat în domeniul energiei și construcțiilor de la Universitatea din Padua și Alberto Cecchetto, profesor universitar la Universitatea IUAV de la Veneția și proprietar al Studio Cecchetto. Roglieri a subliniat rolul GBC în publicarea temelor legate de durabilitatea ecologică, depășind dincolo de eficiența energetică, pentru a lua în considerare clădirea dintr-o perspectivă holistică: "Sustenabilitatea este ceea ce toată lumea vorbește și ne fixează toate obiectivele importante și fundamentale pe care trebuie să le realizăm. Deciziile care trebuie luate necesită un dialog constant, deoarece interesele și interlocutorii din jurul mesei sunt numeroase și diverse și este nevoie de o limbă comună ". Toți vorbitorii au subliniat modul în care confortul ambiental devine din ce în ce mai mult un factor-cheie în valorificarea clădirilor, deoarece calitatea construcțiilor de case și birouri are o influență semnificativă asupra sănătății psihofizice și a productivității activităților care au loc acolo.

Deosebit de remarcabil a fost contribuția lui Massimo Riggio, directorul general al departamentului de marketing de la Nice, care a descris oferta largă a companiei de sisteme inteligente de acasă și de automatizare a clădirilor, mai ales soluții pentru controlul iradierii și a luminii naturale, definind tendințele de creștere ale Smart Home. Smart Home Technologies se așteaptă să crească, de la 7,9 miliarde de dolari în 2017 la 27,2 miliarde de dolari în 2022 doar în Europa, conform previziunilor Statista. În 2018 observatorul Doxa a raportat, de asemenea, că în Italia, un italian din patru are cel puțin una în special în ceea ce privește aerul condiționat, încălzirea și securitatea. Se estimează că locuința automatizată este în valoare de 10% mai mult - se înregistrează o creștere a cererii de cazare cu prevederea instalării de sisteme hi-tech și 24% o renovare unde include, de asemenea, elemente de automatizare în proiectul lor ".

A doua parte a prezentărilor a fost dedicată unui schimb de opinii în rândul reprezentanților unora dintre companiile bine cunoscute din domeniu - Bandalux iGuzzini, Clivet și Manens Tifs - care au analizat cele mai recente produse și sisteme disponibile pe piață și au prezentat istoricul cazurilor clădiri certificate cu performanțe ridicate de confort

Stația Nice din Brazilia este una dintre cele mai vizitate la Exposec 2018

06/20/2018
de catre

Un real succes! Acesta a fost cel de-al 21-lea Exposec pentru Nice din Brazilia. Expoziția, care a avut loc între 22 și 24 mai în São Paulo, Brazilia, a atras peste 45.000 de vizitatori între companii și profesioniști în domeniul securității. Standul de la Nice a fost unul dintre cele mai vizitate târguri, întotdeauna plin de clienți, perspective și presa specializată, dornici să obțină informații despre tendințele pieței de securitate și automatizare.

Pe lângă prezentarea de produse noi și exclusive, echipa Nice a făcut vizitatori într-o lume a soluțiilor conectate pentru automatizarea și securitatea locuințelor și a clădirilor, a oferit experiențe de angajare cu realitate mixtă și a discutat despre conceptele tehnologice ale casei inteligente, conectivității și performanței înalte produse pentru aplicații grele. "Ideea a fost aceea de a prezenta capacitatea tehnologică a companiei și tendințele viitoare din industrie", explică managerul de marketing și vânzări de la Nice, Brazila, David Girelli.

Potrivit lui Girelli, mulți clienți au fost prezenți la târg, iar alții noi au trecut prin standul interesat de lucrul cu marca. "Au fost atrași de soluțiile oferite de Nice și în special de gama largă și tehnologia produselor noastre", a spus el.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Discount 7%
Discount 7%
COD: N-WINGO2024KCE
2.214 Lei 2.061 Lei
Kit automatizare poarta culisanta 600Kg Nice ROBUS RB600BDKCE cu cremaliere
Discount 26%
Discount 26%
COD: N-RB600BDKCE promo
2.982 Lei 2.200 Lei
Discount 17%
Discount 17%
COD: N-TOO3000KCE*
2.956 Lei 2.450 Lei
COD: rel.WiFi
150 Lei
COD: N-IT4WIFI
510 Lei
Kit automatizare porti culisante 400kg, Nice Robus RB400BDKCE Promo cu 4m cremaliera
Discount 16%
Discount 16%
COD: N-RB400BDKCE promo
2.294 Lei 1.929 Lei
COD: N-FLO2R-S
109 Lei
COD: N-PS124
275 Lei
Kit receptor radio  cu 3 telecomenzi cu doua butoane Inti2 Nice Discount 7%
Discount 7%
COD: N-INTIKIT*
530 Lei 494 Lei
COD: N-MORX
266 Lei
COD: N-EKS
98 Lei
COD: N-PO
24 Lei
COD: N-MOCARD
257 Lei
COD: N-MOM
179 Lei
COD: N-FLO2RE
117 Lei
COD: N-SYA1
338 Lei