Suntem 25 de ani tineri

03/18/2018
de catre

Pentru a sărbători acest pas important, Nice prezintă o nouă ediție specială a emițătoarelor Inti și Era P, care au fost create cu un decor personalizat pentru a marca aniversarea de la Nice. Aveți posibilitatea să alegeți între cinci culori atractive colorate, perfecte pentru a se potrivi cu starea de spirit a momentului, designul casei sau cele mai recente tendințe de modă. Grafica aleasă pentru această ediție specială dorește să dea valoare diferitelor tradiții culturale, amestecând moștenirea artistică și stilul contemporan: de exemplu, decorarea albastră acordă un omagiu ceramicii tradiționale Delft elaborată în Olanda în secolul al XVI-lea, în timp ce verde și galben modelul reinterpretează un motiv creat de renumitul artist francez Henri Matisse în secolul al XX-lea, iar decorarea alb-negru reamintește teme contemporane abstracte inspirate de natură.

Cu această ediție specială, dorim să acordăm valoare originilor noastre: electronică de control, care a contribuit la succesul de la Nice de la început, pasiunea noastră pentru design, creativitatea noastră și angajamentul de a realiza produse concepute pentru bunăstarea oamenilor.

Născut pentru a ușura viața prin simplificarea mișcărilor de zi cu zi, Nice oferă soluții inteligente de automatizare capabile să asigure că mediul înconjurător este modul în care locuitorii săi ar dori să fie în orice moment.

Vă mulțumim că ați făcut R + T 2018 un mare succes!

03/18/2018
de catre


Expoziția internațională R + T 2018, cea mai importantă expoziție mondială pentru rulouri, uși, porți și sisteme de protecție solară, a fost un mare succes pentru grupul de la Nice: peste 300 de persoane au venit să viziteze în fiecare zi sediul nostru pentru a descoperii sistemele noastre inteligente, axate pe integrarea inteligentă, cu o abordare îndrăzneață a conectivității. Citiți mai multe despre inovațiile noastre, descărcați noutăți despre produse Nice.

Peste 500 de persoane s-au alaturat marii noastre partide miercuri, 28 februarie, pentru a sarbatori cu noi primii 25 de ani. Mai mult de 600 de fotografii au fost postate pe social media în timpul celor 5 zile ale evenimentului, iar un mare mozaic viu a continuat să crească zi de zi la standul nostru: vă mulțumim că ați făcut parte din Lumea Nice!

Nice se ocupă de mediul înconjurător, iar participarea noastră la expoziția R + T a fost organizată în urma unei abordări durabile. Părțile din standul de la Nice vor fi reciclate pentru a crea obiecte simple și obiecte obișnuite de zi cu zi, cum ar fi cumpărătorii sau rucsaci, printr-un proces "upcycling". În plus, vesela folosită în timpul târgului este un exemplu concret al economiei circulare: toate articolele sunt realizate în întregime din materiale naturale compostabile din surse regenerabile și sunt 100% reciclabile.

Suntem de 25 de ani, suntem tineri si căutăm căi care nu există (încă), gata să facă față cu noi provocări și oportunități cu tine.

Suntem cu toții #MadeOfNice!R + T 2018: Căutați modalități care nu există (încă) ?

02/21/2018
de catre


Nice s-a născut pentru a simplifica viața oamenilor, facilitând mișcările zilnice: scopul sistemelor de automatizare acasă face orice spațiu de locuit exact așa cum locuitorii săi doresc să-l trăiască în orice moment. Un sistem inteligent recunoaște dorințele utilizatorilor și optimizează eficiența energetică a locuinței. Un sistem sigur nu primește doar comenzile utilizatorilor, ci confirmă și executarea acestora. Tehnologia de automatizare a locuinței ar trebui să fie fără întreruperi: sistemele nu ar trebui să fie invazive, ci să citească și să înțeleagă mediul înconjurător, să efectueze acțiunile necesare fără ca utilizatorul să observe.

Acestea sunt căile pe care le explorăm și pe care le vom expune în cadrul expoziției internaționale R + T 2018 din Stuttgart, cel mai important târg mondial pentru rolete, uși, porți și sisteme de protecție solară.

Nice va avea o prezență mare acolo, cu numeroase game de produse afișate și personal din întreaga lume pentru a discuta soluții Nice și pentru a face cateva demonstrații la produse. Ne vom prezenta ca un jucător industrial dinamic și în creștere, inovator și orientat spre viitor, cu accent pe integrarea inteligentă, cu o abordare îndrăzneață a conectivității.

Aceasta va fi o ocazie excepțională și o piatră de hotar pentru grupul nostru, deoarece va coincide cu sărbătorile de 25 de ani de la Nice, în seara zilei de miercuri, 28 februarie împreună vom ridica un pahar la un mare partid la standul Nice & elero.

"Suntem douăzeci și cinci, astfel încât puterea noastră nu vine din tradiție, ci din atitudinea noastră de a pune la îndoială regulile existente, de a încerca căi alternative, cu scopul de a simplifica mișcările tuturor. Suntem tineri, dar am schimbat regulile jocului în sectorul nostru din 1993, când am început. Ca tineri, care intră în a doua fază a vieții lor la 25 de ani, continuăm să ne urmărim visul de viitor fără bariere, cu mai multă maturitate și aceeași pasiune ".

Soluțiile noastre pentru automatizarea inteligentă a clădirilor sunt prezentate la The Big 5 Dubai

12/15/2017
de catre

Nice este mândră că a participat la Expoziția Big 5 din 26-29 noiembrie la Dubai World Trade Center.

Big 5 este cea mai mare și mai lungă expoziție construcții din Orientul Mijlociu, care atrage anual peste 75.000 de profesioniști din întreaga lume. Arhitecții, consultanții, inginerii, contractorii, dezvoltatorii, comercianții și autoritățile de reglementare participă la The Big 5 pentru a descoperi cele mai recente tendințe și inovații, pentru a desfășura afaceri și pentru a-și dezvolta rețeaua. În acest an, spectacolul a oferit 5 sectoare de produse dedicate pentru 4 zile de întâlniri intense și ateliere certificate.

Nice a participat la evenimentul care a introdus o gamă largă de produse pentru un public de experți din sectorul Automatizări de locuințe și clădiri, standul a fost împărțit în două secțiuni: soluții ușoare de poartă și ușă, inclusiv gama Hi-Speed pentru automatizări cu porți rapide si Soluții Nice Screen, cu accent pe sistemul Era Inn pentru automatizarea inteligentă a jaluzelelor interioare. O zonă specială a fost dedicată sistemelor de control de la Nice, incluzând Air, transmițătorul inovator touchless pentru gestionarea automatizărilor cu un gest simplu, și Agio, dispozitivul elegant și rafinat care integrează blind-urile și controlul luminii.

Specialiști internaționali provenind din peste 45 de țări au vizitat standul de la Nice în timpul evenimentului. Cele mai importante 5 țări înregistrate au fost Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudită, Iran, India și Pakistan.

Un mare succes pentru primul atelier de design cu arhitecți și ingineri din ThePlace

12/15/2017
de catre

Miercuri, 29 noiembrie, Nice a găzduit seminarul de instruire "Integrarea în arhitectură, scenarii și viziuni" organizat în colaborare cu Fujitsu Climatizzatori și Maggioli Editore. Scopul a fost de a împărtăși viziunea companiei de a trăi în viitor, de a demonstra relația dintre instalațiile tehnice și tipul de construcție și de funcționare a clădirii și de a atrage operatorii implicați în acest proces de a colabora chiar din faza conceptuală, lucrând secvențial și fără integrare, așa cum tinde să se întâmple astăzi.

Deschis pentru designeri și pentru alții, prima parte a întâlnirii a explorat diferitele aspecte ale integrării în arhitectură. Inovația tehnologică a făcut progrese importante în tranziția de la tehnologia analogică la tehnologia digitală, prin modificarea profundă a stilului de viață, a mijloacelor de comunicare și a evoluției societății. Astăzi, construcția este sectorul chemat să se adapteze cel mai mult la noua eră digitală, atât în ceea ce privește flexibilitatea utilizării, cât și tehnicile de construcție, cu noi modalități de organizare și gestionare a șantierului, un loc de asamblare mai degrabă decât de producție. Fluxurile de informații se schimbă complet în cadrul procesului de concepție arhitecturală: BIM (Building Information Modeling) și mașinile cu comandă numerică de astăzi fac posibilă programarea proceselor care, acum câțiva ani, ar fi fost de neconceput. Pentru a vorbi și a inspira publicul pe aceste teme, au fost implicați trei vorbitori importanți: Giorgio Di Tullio, designer inovator, Chiara Tonelli, arhitect și lector în tehnologia arhitecturii de la Universitatea Roma Tre și Michele Vio, inginer.

În cursul după-amiezii, condusă de vorbitori și de cele două companii, un număr mic de profesioniști au făcut schimb de opinii cu privire la un caz practic: renovarea unei clădiri reale, un bloc de locuințe din anii 1960, situat în apropiere de Roma. Un atelier conceput pentru a permite operatorilor - designerilor, arhitecților și inginerilor de sistem - să experimenteze avantajele designului integrat pentru ei înșiși. Grupurile au lucrat cu scopul de a experimenta direct și de a integra soluțiile din Nisa (produse pentru protecția solară în special) și produsele Fujitsu pentru a îmbunătăți eficiența energetică și confortul în casă.

Evenimentul a fost acreditat prin Ordinul Arhitecților și Inginerilor din Treviso, care a emis credite de pregătire pentru cei peste 100 de profesioniști care au participat la seminar.


Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu